Menu

Cyberpunk 2077: új közvetítés a héten, új zenei videó most [VIDEO]

A CD Projekt RED játéka a legutóbbi halasztás előtt most kanyarodott volna rá a megjelenés hetére.

A lengyel fejlesztők bejelentették a Twitteren, hogy az eggyel előbbi megjelenési dátum napjára, november 19-ére tervezik a következő Night City Wire adást, amit a Twitch-en láthatunk, magyar idő szerint este hét órakor. A közvetítés során Johnny Silverhand karaktere (amit ugyebár Keanu Reeves formál meg teljes egészében, hangjában is) az egyik főszereplő lesz.

Addig pedig a Twitteren (lent beágyazva) látható egy kis új játékmenet a Cyberpunk 2077-ből. Ezt először a Das Erste sugározta – a német közszolgálati televízió tehát ebben az aspektusban is messze a magyar előtt jár -, és ebben Night City mellett a főszereplőket, a karakteralkotást, és magát Johnny-t is láthatjuk a testreszabási lehetőségek mellett.

És végül essen néhány szó az új zenei videóról, amit a játék kapott. Itt a Run the Jewels néven futó rapperbanda No Save Point című dala hallható, és itt is Night City-t láthatjuk, igaz, kissé bizarabb elemekkel. Ha nem tetszik a nóta, előre figyelmeztetnénk, hogy a soundtrack része lesz, így valahol biztosan belefutunk majd. A sötét, disztopikus jövőt felfestő világ egészen kellemes hatással van a nézőre, persze azért lehet, hogy a való életben is ide jutunk néhány évtizeden belül…

Ha a korábban a nálunk is taglalt pletykák nem lesznek igazak, akkor a Cyberpunk 2077-et többször nem halasztják el, és így december 10-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Google Stadiára és PC-re (ezen belül is mindenki megkapja – Steam, Epic Games Store, GOG). A PlayStation 5 és az Xbox Series páros is támogatni fogja a CD Projekt RED alkotását, de a rájuk tervezett next-gen patch csak jövőre fog megjelenni, és a halasztgatások miatt a kiegészítők is csúsztak, továbbá a különálló, monetizált multiplayer szegmens sem fog 2021 vége előtt megérkezni.

Forrás: Gematsu, WCCFTech, DualShockers

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu