Menu

Cyberpunk 2077: Xbox One játékmenet; PlayStation 4-en hatalmas lesz [VIDEO]

A CD Projekt RED játéka nem fog elférni 20-30 GB-on – annál jóval több fog kelleni a lengyel fejlesztésű, belső nézetet alkalmazó RPG-nek.

A Twitteren posztolták a Cyberpunk 2077 PlayStation 4-es lemezes verziójának a képét. Miért történhetett ez meg? Mert már korábban elkezdték gyártani a PlayStation 4, Xbox One, PC trió fizikai kiadását, és ezen a halasztás nem tudott változtatni, de cserébe nagy eséllyel egy oltárian nagy első napi patch vár ránk – már előre félünk attól, hogy valami jó 30 gigás frissítést kell lehúzni, hogy a játék naprakész legyen.

De visszatérve a Cyberpunk 2077 PlayStation 4-es lemezes kiadására: a kép megerősíti, hogy a CD Projekt RED alkotása két Blu-ray lemezen fog terpeszkedni (és nem, az Xbox One verzió sem fért el egyre – ott is két lemez lesz a tokban!). De ez nem minden: a PS4-es verziónak 70 gigányi szabad hely fog kelleni, és ez megegyezik többnyire azzal, amit a PC-s kiadás igényel majd a játékból. A lemezes kiadásban a két Blu-ray mellett a térképet, a képeslapokat, a matricákat és a világról szóló összefoglalót kapjuk a digitális tartalmak mellett.

A CD Projekt RED a november 19-ei Night City Wire előtt (erről már korábban szó volt) meglepett mindenkit azzal, hogy egy miniepizódban tíz percnyi játékmenetet publikáltak. A Cyberpunk 2077-et a lenti videóban az Xbox One változatban tekinthetjük meg, ahogy az egy Xbox One X-en és egy Xbox Series X-en fut, ugyanis van visszamenőleges támogatás, ha már a valódi next-gen verzió megjelenésére még többet kell várni. A lengyelek szerint a PlayStation 4-es játékmenetet sem felejtették el, de ez csak egy későbbi időpontban fog a nyilvánosság elé lépni.

A Cyberpunk 2077 december 10-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, illetve Google Stadiára. A PlayStation 5, Xbox Series ingyenes frissítés később (még nem tudjuk, mikor) fog megjelenni.

Forrás: WCCFTech, Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu