Menu

Cross-gen lesz a Street Fighter VI?

A Capcom még be sem jelentette a Street Fighter-sorozat következő részét, de a ransomware támadás következtében erre is fény derült.

Korábban már szó volt a támadásról és az abból kiszivárgott adatokról, de azóta kicsúszott más is a közönség elé: ez a tweet két képen mutatott egy emailt (nem véletlenül alkalmazunk múlt időt: szerzői jogokra hivatkozva a Twitter egyik képet sem jeleníti meg), amiben szó esik a Street Fighter következő felvonásáról.

A 2016 februárjában PlayStation 4-re és PC-re megjelent Street Fighter V idővel is, de bővült (eleinte eléggé minimális volt tartalmában, és akkor tényleg finom szóhasználattal élünk). Xbox One? Nos, ők kimaradtak a Sony-val között exkluzivitás miatt, így az utolsó Street Fighter a Microsoft konzolján/konzoljain az Ultra Street Fighter IV X360-ra. Ez a kiszivárgott email szerint meg fog változni: a Street Fighter VI állítólag cross-gen lesz, így nem csak a PlayStation 5 és a PC kapja meg, hanem a PlayStation 4 is, továbbá az Xbox Series X, az Xbox Series S és az Xbox One is megkapja majd az új játékot, ami elvileg 2021-ben jött volna, mivel a Capcom Cup 2020-as bajnokság győztese nem kvalifikált volna automatikusan a következő évi eseményre… de a koronavírus-világjárvány, illetve az ebből adódó fejlesztési problémák miatt még egy év kell ehhez, így 2022 lehet reális megjelenési időszak. (És Yoshinori Ono, a Street Fighter korábbi fejese sincs már ott…)

Ezért jöhetett ki olyan váratlanul a Street Fighter V legújabb season pass-a: a Street Fighter VI belsős tesztelése során nem kapott jó visszajelzéseket, és Ono rendezői posztjáról való távozása (állítólag alacsonyabb pozícióba helyezték, de ő a Twitteren távozásról beszélt a nyáron…) megbonyolította a történetet.

Persze mindez nem hivatalos, de látva, hogy a kiszivárgott email képeit a Twitter eltávolította, valószínűleg van igazságtartalma ennek az egésznek. Ono nélkül változni fog a Street Fighter – már csak az a kérdés, hogy mennyire.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu