Cyberpunk 2077: a Google is próbálkozik [VIDEO]

A CD Projekt RED játékát a keresőmotorjáról (is) ismert cég szeretné, ha az ő platformján vennénk meg (már ha a Stadia errefelé elérhető lenne, ami jelen állapotban ez nem igaz).

Szóval a Google ajánlata abból áll, ha kifizetünk nekik 60 dollárt (azaz jó 18 ezer forintot, de mivel errefelé euróban számolják, mondjuk 22-nek), akkor ezért megkapjuk a Cyberpunk 2077 Google Stadia portját, de cserébe a szolgáltatás magasabb árfekvésű, Stadia Premiere verzióját kapjuk meg, A VG247 szerint ez egyfajta kétségbeesett próbálkozásnak tűnik, ugyanis a YouTube Premium-előfizetőknek is odatették az amúgy 100 dollár (euróból számítva 36 ezer forint) értékű felhős bundle-t, és az Egyesült Királyságban is jó 30 fontos kedvezményt adnak erre.

A Google Stadia Premiere amúgy magába foglalja a Stadia kontrollert, illetve egy Chromecast Ultrát, amit a TV-nkre kell kötni. A Cyberpunkos akcióhoz kötelező az Egyesült Államokban élni, de nem kell Stadia Pro-előfizetés.

Amúgy tegnap a lengyel csapat megtartotta az új Night Wire közvetítést. Ebből adódóan egy öt perces játékmenetes videó, a Johnny Silverhandről szóló trailer (hogyan is jutott el V-hez), a Keanu Reevesről és a soundtrackről szóló kulisszák mögötti videó, továbbá JALI-ról is érkezett egy kis összefoglaló egy halom kép mellett, hogy a CD Projekt RED ezzel is lekössön minket (aztán nehogy mégis elhalasszák 2021-re a játékot, mert a pletykák szerint ez megtörténhet). A JALI a szájszinkronizációban lesz fontos. Nina Kraviz is felbukkan majd a játékban, és a soundtrack masszív lesz. Akik a GOG-fiókjukat hozzákötik a játékhoz, V új kozmetikus bónuszokat kap (póló, The Witcher-kabát) – erről még később lesznek további részletek.

És ha ez nem lenne elég, a Cyberpunk 2077 soundtrackjéből hat eredeti dalt is közzé tettek. Ezeket Paul Leonard-Morgan, Marcin Przybyłowicz, továbbá P.T. Adamczyk hozta össze. Ezek teszik ki a Cyberpunk 2077 hivatalos EP-jét, de ezen kívül lesznek licencelt zenék is, amikből néhányat már mutattunk. Több mint hét és fél órányi soundtracket hoztak össze Leonard-Morgan szerint, és nagy hangsúlyt fektettek az analóg szintetizátorokra. Gondoltak a YouTube-on és Twitch-en közvetítőkre is: lesz egy streamer mód, ahol emiatt bizonyos dalok nem lesznek hallhatóak.

A Cyberpunk 2077 (ha nem lesz még egyszer elhalasztva…) december 10-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Google Stadiára és PC-re. A PlayStation 5 és az Xbox Series next-gen frissítése csak jövőre jön meg, addig a PS4/X1 verziót játszhatjuk az új konzolokon.

A játék képgalériája itt tekinthető meg.

Forrás: VG247, Gematsu, PCGamer, AllGamesDelta

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu