Red Dead Redemption: The Outlaws Collection: kamu az egész, mutatjuk, miért

Nem érdemes rögtön bedőlni a pletykáknak: a Rockstar Games nem biztos, hogy tényleg az új konzolokra hozza a két Red Dead Redemptiont.

Volt egy Amazonos listázás, ami a Red Dead Redemption: The Outlaws Collection-t takarta. Ezt a Twitteren linkelték, és elvileg a PlayStation 5, az Xbox Series X és az Xbox Series S egy 70 dolláros (euróból számítva 26-27 ezer forintos) árcímkével két játékot tartalmazna, ha igaz volna az egész: a Red Dead Redemption Remasteredet, illetve a Red Dead Redemption 2-nek egy fejlettebb kiadását, és állítólag „új, és ismerős küldetések és arcok” lennének benne. Gyorsabb töltési idők, ray tracing, satöbbi. Kép lent a PlayStation 5-ös listázásról.

De ezt gyorsan meg is cáfolta Zack Zweizen, a Kotaku hétvégi szerkesztője a Twitteren több tweeten keresztül (https://twitter.com/ZwiezenZ). Például kiemelte, hogy aki sokat Photoshoppol, általában egy olyan szabályt követ, hogy legyünk lusták, így valaki Arthur Morgan PNG-jére keresne a Google-n, akkor az egyik első átlátszó képet szedné le onnan, és ezt meg is mutatta, majd a John Marston RDR2 PNG kereső kifejezéssel megtalálta a másik főszereplő képét is.

Innen pedig egyszerűnek tekinti azt, hogy kicsit megvagdossuk és átszínezzük a képeket, hogy meglegyen a kinézet, ami a borítóhoz illik. Aztán fogták a lovakat és az embereket, hogy azok a főszereplők felett legyenek, és egy alacsony átláthatóságú radírt használt ehhez. A nap pedig megegyezik az eredeti borítón használttal, de aki a Photoshoppolt képet csinálta, elrontotta, mert olyan fák is láthatóak, amiknek nem kellene láthatónak lenniük, és ezért Zweizen szerint gyorsan átlátható az egész, hogy mennyire nem tűnik valósnak a borító sem.

Ha ezek nem eléggé meggyőzőek, akkor kiemelnénk, hogy a placeholder, ideiglenes megjelenési dátum 2021. december 31-e lenne, de a jobb oldalon az olvasható, hogy a termék 2021. január 31-éig visszaküldhető. Kell-e ezt tovább fejtegetnünk?

Úgyhogy ezekből kiindulva ne nagyon bízzunk abban, hogy a Take-Two a Red Dead Redemption két részét elhozza PlayStation 5-re és Xbox Seriesre egy új, lemezes kiadás keretein belül.

Forrás: WCCFTech, DualShockers

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu