Akár 175 órát is beledönthetünk a Cyberpunk 2077-be

A CD Projekt RED minőségellenőrzési vezetője minden követ felforgat Night City körül – és még nem ért a végére.

Łukasz Babiel a Twitteren publikálta a lenti két képet. Ezen azt láthatjuk, hogy Babiel nomád életutat választott a végigjátszásához, ami még mindig tart, és a kép készítésének pillanatában már több mint 175 órát ölt a Cyberpunk 2077-be. Százhetvenötöt. Tehát megállás nélkül több mint egy hetet töltött már el a CD Projekt RED alkotásával, ami eléggé komoly. És indoklás is van arra, hogy miért játszott már ennyit a belső nézetes akció-RPG-vel. Babiel szerint ez nem egy 100%-os végigjátszás akar lenni, ugyanis ő a legnehezebb szinten játszik, és lassan, megfontoltan halad – ezért is koncentrál a lopakodásra, miközben mindent lootol, plusz a játék összes funkcióját igénybe veszi a túlélés érdekében.

A lengyel fejlesztők egy blogposztot is publikáltak egy olyan témában, amit felületesen már érintettünk. Korábban már volt szó arról, hogy lehetőség lesz a licencelt zenéket kikapcsolni a Cyberpunk 2077-ben, hogy ne legyenek elnémított VOD-ok és videók a Twitch-en és YouTube-on (utóbbin a demonetizáció is kérdéses: a szerzői jogos ügyek miatt a reklámokat is letilthatják, vagy abból bevétele nem származhat a feltöltőnek). A CD Projekt RED nem szeretné, ha emiatt problémákba futnánk, és ezért hoztak össze egy Disable Copyrighted Music opciót – ha ezt kikapcsoljuk, akkor csak a játékhoz készített zenék fognak felszólalni, azok pedig nem, amiket másoktól licenceltek. Ilyen opciót kínál például a Fortnite az Epic Gamestől és a Control a Remedy Entertainmenttől.

A lengyel csapat hozzátette, hogy ha ennek ellenére szerzői jogi követeléssel találnánk szembe magunkat a Cyberpunk 2077-ben, akkor azonnal keressük fel a CD Projekt RED-et (írjunk egy emailt a legal [kukac] cdprojektred [pont] com címre), és ők készséggel állnak majd a rendelkezésünkre. Ez korrekt.

A Cyberpunk 2077 december 10-én fog megjelenni (ha nem lesz még egyszer elhalasztva) PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Google Stadiára és PC-re. A PlayStation 5 és az Xbox Series a PS4/X1 verziót használhatja a 2021-ben esedékes next-gen patch megjelenéséig.

Forrás: WCCFTech, DualShockers

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu