Menu

Hitman III: irány Csungking [VIDEO]

A 47-es ügynök Kínában is meg fog fordulni: az IO Interactive bemutatta az egyik új helyszínt a Hitman-reboot trilógia utolsó felvonásából.

A dán csapat a weboldalán részletezte, hogy miért is esett a választásuk Csungkingre. Esős, neon megvilágította utcákra kell felkészülnünk egy kínai közlekedési központban, ami tele van boltokkal és ételárusokkal – és mindezt szűk, keskeny utcákon kell elképzelni, miközben a félreeső sarkok titkokat rejthetnek. Az IO Interactive szerint itt tudják igazán bemutatni, hogy a Hitman III technológiája miként javult és hogyan lett az eddigiekhez képest finomhangolva.

A Glacier engine (amit amúgy a dánok következő játéka, a Project 007 is használni fog – erről is írtunk már) révén a játék jobban fog kinézni, a hangzása is javulni fog, és a játékmenet is evolúción esik át: a tükröződések, a megvilágítás, az animáció, és még a mesterséges intelligencia is alaposan erősödik az eddigiekkel összevetve. Csungking vízzel kapcsolatos effektjei (pl. a 47-es ügynökön és az ő ruháján landoló esőcseppek: megázik, ha kinn hagyjuk a kopasz bérgyilkost…) az élményt is megnövelik majd, állítja az IOI.

A stúdió hozzátette, hogy a next-gen konzolokon (és mi kiemelnénk, hogy az Xbox Series S-en NEM) 4K felbontással és 60 FPS-sel fut majd a Hitman III, ami emellett HDR-támogatással is rendelkezni fog. Az Under The Hood (a motorháztető alatt – így lehetne lefordítani, ha már a technikai újításokra koncentrálunk) című videóban bemutatják a fejlesztéseket, és a Glacier technológiája révén egyszerre akár 300 NPC is lehet egy területen. (Hiába, a 2007-ben megjelent Kane & Lynch óta eltelt már egy kis idő…)

Az előző két Hitmanből is importálhatjuk a helyszíneket, hogy akár több mint 20 régió álljon rendelkezésünkre a Hitman III-ban. A renderelés, animációs és a mesterséges intelligenciás fejlesztések révén a Hitman mind a három részében élvezhetjük az újításokat, hogy a Bérgyilkosság világa (World of Assassination) néven futó trilógia legegészebbje itt működjön. Azaz: ha megvan az első két rész, akkor az IO Interactive így jutalmaz minket: a Hitman III lényegében a teljes trilógiát egy háztető alá hozza.

A Hitman III január 20-án jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Epic Games Store), Google Stadiára, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A Nintendo Switch egy felhős változatot kap majd, feltehetőleg később.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu