Menu

PlayStation Plus Collection: nem érdemes trükközni a hozzáféréssel

Aki esetleg a hozzáférés megosztásán, vagy még inkább eladásán gondolkodik, jobb, ha letesz róla – a Sony ezt nem nagyon tolerálja.

A GamerBraves tudósítása szerint olyan felhasználók, akik eladták a PlayStation Network-fiókjukat (hogy a rajta levő PlayStation Plus Collectionhöz hozzáférhessen a szerencsés vevők), ki lettek tiltva a PSN-ről, és azok, akik pénzért vették át a fiókot, ideiglenes bant kaptak a nyakukba, ami akár két hónapig is tarthat. A trükk pontosabban az, hogy fizetünk a hozzáférésért, belépünk, igényt tartunk a játékokra, majd visszaadjuk a fiókot, miközben mi a könyvtárunkból játsszuk a gyűjtemény nekünk tetsző darabjait.

A PSNine fórumon is erről a témáról van szó: a fiókokkal és hozzáféréssel trükköző egyének finoman szólva pórul jártak, és a mondat után következő képen kínai nyelven épp a kitiltással kapcsolatos hibaüzenetet lehet olvasni.

A PlayStation 5 sok helyen elfogyott, és a készletek még mindig hiányosak (pl. a skalpolóknak köszönhetően, akik a scriptjeik miatt szinte azonnal lecsapnak az új konzolokra, hogy azt dupla, tripla áron adják tovább – erről írtunk már), de az értékesítés azért jöhet szóba, mert a PlayStation Plus Collection játékait nem csak PlayStation 5-ön lehet elérni, hanem PlayStation 4-en is, így pedig papíron olcsóbbnak tűnik az értékesítéses trükközés, gyakorlatilag pedig ez inkább kockázatosnak nevezhető.

Idézzük magunkat arról, hogy milyen PS4-es címeket is tartalmaz a PlayStation Plus Collection: „a Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios csapataitól a Bloodborne, Days Gone, Detroit: Become Human, God of War, InFAMOUS: Second Son, Ratchet and Clank, The Last Guardian, The Last of Us Remastered, Until Dawn, Uncharted 4: A Thief’s End csapat érhető el, míg a külsős fejlesztőktől a Batman: Arkham Knight, Battlefield 1, Call of Duty: Black Ops III – Zombies Chronicles Edition, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Fallout 4, Final Fantasy XV Royal Edition, Monster Hunter: World, Mortal Kombat X, Persona 5, Resident Evil 7 biohazard része a pakknak.”

Trükközni tehát nem érdemes…

Forrás: PSU

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu