Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4: az évi amerikai szuperkrossz [VIDEO]

A Milestone több játéka is évente jelenik meg, és a Monster Energy Supercross – The Official Videogame sorozat az egyike ezeknek.

A sajtóközlemény szerint a Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4 a 2020-as amerikai szuperkrossz (motokrossz ez is) szezont fogja feldolgozni, mind a tizenegy stadionnal és tizenhét pályával, ugyanis Salt Lake City hét variánssal rendelkezik. A karriermód jelentősen módosulni fog, ugyanis a Supercross Futuresből kezdhetünk, majd innen mászhatunk fel a ranglétrán a 250SX és a 450SX kategóriákba (tehát kb. átvették a MotoGP-ben korábban alkalmazott Red Bull Rookies > Moto3 > Moto2 > MotoGP irányt), így az eddigieknél több professzionális motoros ellen kell felvenni a kesztyűt.

A motorosok teljesítménye a képességétől függ, ezt pedig lehet frissíteni és fejleszteni a skillfa rendszer révén. A versenyzésből, a speciális eseményekből, az edzések teljesítéséből, illetve a napló (különleges teljesítendő feladatok) kitöltéséből szerezzük a skill pontokat. A Compound megújul, amit a Maine-szigetek inspiráltak. A Solo és a Co-op módokban is szabadon motorozhatunk rajta, de versenyezhetünk is a barátaink ellen. Sok kihívás és gyűjtögethető tárgy lesz rajta elszórva.

A pályaszerkesztő több testreszabási modullal fog rendelkezni, és ezeket a hivatalos 2020-as pályákból emelték át. A realizmus is javítható a kezdőkapu struktúrák, a célvonallal kapcsolatos felépítések, a pillérek és a technikás szakaszok felhasználásával.

Testreszabás is lesz: több mint száztíz hivatalos márka lesz a játékban a kozmetikai és teljesítménybeli elemeken, így a motorosunk mellett a motort magát is tuningolhatjuk. Az online módok pedig dedikált szerverekkel rendelkeznek és lesz egy versenyrendező (Race Director) mód is, amit később adnak hozzá a játékhoz – megadhatjuk a szabályokat a versenyekben.

A Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4 március 11-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam – valószínűleg itt is már Windows 10 kell, ahogy az MXGP 2020-nál is), Google Stadiára, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A next-gen konzolokon akár dinamikus 4K felbontás lehet (Xbox Series S-en nem), 60 FPS frame rate-tel, a PlayStation 5 port a DualSense képességeit is használja (haptikus visszajelzés, az adaptív ravaszokon pedig a sarat érzékelhetjük), és több versenyző eshet egymásnak online.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu