Ghost of Tsushima: Jin Sakai egy kiemelkedően részletes figma figurát kap

A Sucker Punch játékának főszereplőjéből figura készül, de nem valami egyszerű kiadásról beszélhetünk.

A Good Smile Company bemutatott egy elképesztő részletességgel bíró figma figurát, amit Jin Sakaiból, a középkori japán történet főszereplőjéből alkotott. A mérete 6,1 inch, centiben ez majdnem 15,5 centiméter. Egy nagy állványon találhatjuk őkelmét, és ezen a játék logóját tüntette fel a gyártó.

A hivatalos részletek szerint többféle akciós pózban tündökölhet Jin figurája, ugyanis a figma végtatjai finom, de mozgatható illesztésekkel rendelkeznek. A műanyag is rugalmas a fontosabb területeken, így a méretarányok megmaradhatnak anélkül, hogy a mozgathatóságról le kelljen mondanunk. 3D-s nyomtatási munkálatokat végeztek mind a két arclemezen (az alternatív változat maszkos). A Sakai Katana, illetve a Sakai Tanto is a pakk része opcionális elemekként. Ha ezek nem tetszenek, akkor a fél-íj, egy nyíl, és a hátán levő kard is megemlítendő.

Jin Sakai köpenyét valódi ruhaanyagból alkották meg, így ezt is meg lehet csodálni a csomag részeként használható, kidolgozottnak tűnő állványon, amin így a mongolok ellen fellázadó szamurájból-szellem karaktert több pozícióban is feltehetjük a polcunkra. A figurást a POLY-TOYS gyártotta, és bizony nem valami olcsó mulatság.

A figma ugyanis 105 dollár (forintban tehát majdnem 32 ezer, és akkor ebben a postaköltség, a vámköltség még nincs benne, így inkább jobb 50 ezerrel kezdeni a számolgatást…), és az előrendelések már élnek, egészen január 6-áig. Nos, és várni is kell rá, ugyanis jelen állás szerint csak szeptembertől kezdik kiszállítani a vásárlóknak a figurát. Így pedig jó tíz hónap, mire a kezeink között lehet a csomag. De mivel tényleg eléggé kidolgozottnak mondhatjuk a figurát – a kép azért ezt szépen jellemzi -, talán nem is csoda, hogy ennyit kell várni a rendelés után a paksaméta nálunk történő landolására.

Mivel Jin Sakaiból már egy Funko Pop figura is van (sőt, két verzióval – az egyik véres, a másik pedig nem), egy komolyabb megoldás már csak idő kérdése volt.

Forrás: PSL

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu