Control: Game Pass megjelenésre készül a Remedy Entertainment?

Mivel a finn stúdió és a Microsoft között korrekt kapcsolat van (korábban ugyanis az Alan Wake fontos része volt az Xbox 360 életciklusának második felének, aztán a Quantum Break is az Xbox One-ra készült), valahol számíthattunk a Control újabb támadására.

A(z Xbox) Game Pass Twitter-fiókja korábban is már elhintett ilyen gyanús emailes tweeteket (tisztán emlékszünk is, hogy mikor: mielőtt a DOOM Eternal alapkiadása felütötte volna a fejét a Microsoft egyre nagyobb teret nyerő előfizetéses szolgáltatásán…), és a mostani utalásuk is igencsak gyanús. Ebben az üzenetben egy bizonyos Melissa arról beszél, hogy decemberben jelentős bővülésen fog átesni a szolgáltatás.

A fontos mondat viszont ott rejlik – és ezt most pontosan lefordítjuk -, hogy: „Még a [CENZÚRÁZOTT]-t is hozzáadjuk [a játéklistához], mivel a rajongóink nem állnak le annak említésével, hogy miért is küldtem el nektek azt a GIF-et azzal a démoni vörös fénnyel.” És a Controlban a fontos történeti elemek között pont egy vörösen villogó közlekedési lámpáról beszélhetünk. Ez minden, csak nem véletlen, de persze még kérdéses, hogy a játék melyik kiadása bukkan majd fel a Game Pass-on. Valószínűleg az Ultimate Edition, hogy így az Xbox Series X és az Xbox Series S is megkapja az igazi next-gen verziót.

A Remedy Entertainment legújabb játékáról amúgy korábban írtuk már, hogy azonos univerzumban játszódik az Alan Wake-kel (a Marvel filmes univerzuma után tehát itt a Remedy megosztott világa), de megemlítettük azt is, hogy a Nintendo Switch egy felhős verziót kapott, hogy a PlayStation 4/Xbox One pároshoz képest gyengébb (de eladásaiban nem is olyan rossz) handheld is részesülhessen a finnek alkotásából. (Így tesz majd a Hitman III is, ami pedig egy eléggé masszív kaland lehet, ha már az első két részt beszereztük a 47-es ügynök reboot trilógiájából.)

Úgyhogy aki előfizet az Xbox Game Passra (amit mindenki csak Game Passnak hív), de nem akar a Controlért fizetni, így hamarosan kipróbálhatja Jesse Faden sztoriját.

Forrás: DualShockers

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu