Izgalmas dolgokat ígér a Bungie

Már három éve dolgozik valamin a korábban a Halo franchise-át létrehozó, most pedig nyilvánosan csak a Bungie-val foglalkozó stúdió.

A Metro GameCentralnak Pete Parsons, a Bungie elnöke és vezérigazgatója elárulta, hogy egy új projektet már jó három éve elkezdtek – Jason és Jonny Ebbert, Zach Russell, illetve néhány másik Bungie-s alkalmazott már elkezdett új koncepciókat összehozni a jövőbeli projektekhez. Egy folyamatról van szó, hogy a későbbi címek potenciálját felmérhessék, miközben az új, lenyűgöző tehetségeknek is lehetőséget akarnak adni.

Például M.E. Chang volt a Destiny szociális rendszereinek tervezője a legnagyobb részben, és most ő is egy projektet tervez. Parsons fantasztikus tehetségnek tekinti őt, viszont hozzátette, hogy ezek az „inkubátoros projektek” bár játéképítésekről szólnak, nagyobb hangsúly helyeződik a csapatépítésre. És úgy tudják felmérni, hogy miként tudnak jól együttműködni (amiből a lenyűgöző dolgok alkotása következik), ha gyorsabban alkalmaznak embereket, ahogy az eredetileg elképzelték.

Egy őrült adatot is közölt: a Bungie alkalmazottainak közel negyede soha nem tette be a lábát a stúdióba, ami szerinte szívszorongató érzés, de bebizonyítja, hogy a Bungie ennek ellenére is mire képes. A csapat továbbra is a fejlődésre és az előremenetelre törekedik. Az interjú előtt Parsons épp az egyik projekt vezetőjével beszélt telefonon – szerinte izgalmasnak fogjuk találni a koncepciójukat, és bár szeretne többet is mondani erről, jobb lesz várnunk a további részletekre.

Ebből pedig az jön át, hogy a Bungie nem csak a Destiny folytatására törekszik, és korábbról rémlene, hogy valami Overwatch-szerű, humorosabb játék is készülhet náluk. Akármi is fog megvalósulni, az lesz a legfontosabb, hogy szenvedélyprojekt legyen – ezt pedig a játékosok érzékelni fogják, és azt pedig az eladásokból is látni fogjuk (igaz, a nagyobb AAA IP-k továbbra is rekordokat fognak dönteni a játékipar növekedése miatt).

Majd meglátjuk, hogy tényleg izgalmas lesz-e a végeredmény, legyen szó bármennyi elképzelésről. Majd idővel meglátjuk: biztosan next-gen cím (címek?) lesz (lesznek).

Forrás: PSU

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu