Menu

Xbox Game Pass: komoly erősítés decemberben, élen a Controllal

Tizenhét új játékot kap a Microsoft előfizetéses rendszere – és igen, a Remedy Entertainmenttől a Control is ott lesz a Game Passon.

A Microsoft bejelentette, hogy az Xbox Game Pass (amit tényleg egyszerűbb lenne simán Game Passnak hívni…) az évet milyen erősen is fogja zárni. Zárójelben azt említjük, hogy milyen platformokon fog felbukkanni az adott játék – a konzol értelemszerűen az Xbox One mellett mind a két Xbox Series platformot is magába foglalja.

Decemberben harmadikán érkezik a Control (Android, konzol), a DOOM: Eternal (PC), a Haven (konzol, PC – [email protected] játék, azaz indie cím), a RAGE 2 (Android), a Slime Rancher (Android, konzol – [email protected] cím), a Va-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action (PC – [email protected]), illetve a Yes, Your Grace (Android, konzol, PC – [email protected]). December negyedikén a Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition (konzol, PC) érkezik a rendszerre. December nyolcadikán a Call of the Sea (Android, konzol, PC – [email protected]), a Monster Sanctuary (Android, konzol – [email protected]), illetve a Starbound (PC – [email protected]) hármasával bővül a Game Pass.

December kilencedikén az Unto The End (konzol, PC – [email protected]), december tizedikén pedig az Assetto Corsa (Android, konzol), a Gang Beasts (Android, konzol – [email protected]), a GreedFall (Android, konzol, PC), a Superhot: Mind Control Delete (Android, konzol – [email protected]), illetve a Yooka-Laylee and the Impossible Lair (Android, konzol, PC – [email protected]) ugrik fel a Microsoft szolgáltatására.

Ne feledkezzünk meg a Game Passról távozó játékokról sem. December 11-én az eFootball PES 2020 lép ki (konzolon), december 15-én pedig az Age of Wonders: Planetfall (konzol, PC), az Infinifactory (PC), a Metro: Last Light Redux (PC), a MudRunner (konzol, PC), a Naruto to Boruto: Shinobi Striker (konzol), a Pathologic 2 (konzol PC), a The Turing Test (konzol, PC), a Ticket to Ride (konzol, PC), illetve az Untitled Goose Game (konzol) búcsúzik.

December harmadikától az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői az Androidos készülékükön az érintőképernyő segítségével az alábbi játékokat játszhatják: Bloodstained: Ritual of the Night, Golf With Your Friends, Hyperdot, Ikenfell, Indivisible, ScourgeBringer, The Touryst, illetve Vambrace Cold Soul. DLC-ket és frissítéseket is listázott a redmondi cég, és ezekből is van bőven: Age of Empires II: Definitive Edition Free Anniversary Update, Crusader Kings III Free Ruler Designer Update, Fallout 76 Steel Dawn Update, Golf With Your Friends: The Deep Free Update, Microsoft Flight Simulator: Free World Update II: USA, illetve Minecraft Dungeons: Howling Peaks DLC (december 9-étől), The Elder Scrolls Online: Undaunted Celebration Event (december 3-ától 15-éig), illetve Totally Reliable Delivery Service Update.

Az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői a Smite-ban a TMNT Starter Pass & Rewards részeként 3000 Battle Pass pontot, egy Daily Deal Tokent, illetve Lokihoz, Mercury-hez, Osirishez, Sun Wukonghoz és az ő hangjaikhoz való hozzáférést kapják, a Gears 5 The New Day Bundle-ben a perk csak negyedikéig él (Big E, Kofi Kingston, Xavier Woods skinek, plusz egy fegyver skin set és további extrák), és a Discordhoz három havi Discord Nitro jár. Az Xbox Game Pass Questekben pedig a Star Wars Jedi: Fallen Order-ben december nyolcadikától lépjünk be és játsszunk 50 pontért (EA Play), háromszor vizeljünk be a The Sims 4-ben december 15-étől (100 pont, ez is EA Play), a Destiny 2-ben pedig lépjünk be és játsszunk december 22-étől (szintén 50 pontért).

Bár többnyire indie címekről beszélhetünk, azért a Control konzolos, illetve a DOOM: Eternal PC-s Game Pass rajtja nagyon komolynak nevezhető bővítés.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu