Cyberpunk 2077: az embargót szigorúan be kell tartani [VIDEO]

A CD Projekt RED jobb később, mint soha alapon közölte, hogy meddig is kell várnunk, mire közzétehetjük a videóinkat a játékból (vagy hogy mikortól kezdve szabad közvetíteni azt).

A lengyel stúdió egy közleményben írta, hogy egyre közelítünk a Cyberpunk 2077 megjelenéséhez (most már csak nem fogják eltolni 2021-re, ha egy hétre vagyunk a rajttól), és lehetséges, hogy néhány szerencsés játékos már a kezei közé kaparintotta a belső nézetes RPG-t (pl. az Egyesült Államokban a Best Buy kicsit elsiette a gyűjtői kiadások és a konzolos bundle-k kiszállítását), és a lengyelek célja az, hogy mindenki ugyanazt a spoilerektől mentes élményt kaphassa belőle abban az időpontban, amikor is a játék megjelenik. (Sok szerencsét: mindig vannak szivárgások. Főleg nagyobb megjelenések előtt.)

Ezért pedig arra utasítanak minket, hogy ne közvetítsük a Cyberpunk 2077-et, és ne tegyünk fel belőle játékmenetes videókat (amiket mi rögzítettünk), egészen december 9-én délig. Aki pedig nem tartja ezt be, arra a CD Projekt RED ráuszítja a MAX-TAC-ot (azaz eltávolíttatja a videókat/közvetítéseket a Twitch-ről és a YouTube-ról), de az embargó végétől kezdve már gond nélkül lehetőségünk lesz megosztani az élményünket a világgal, mintha nem lenne holnap… És bár nem említik, szerintünk a tesztek is ettől a ponttól kezdve lesznek olvashatóak, hacsak nem fizettek le pár nagyobb oldalt, amik korábban publikálhatják mondanivalójukat.

A lenti videóban pedig a Cyberpunk 2077 fotó módját is megtekinthetük, ugyanis a CD Projekt RED ezt sem hagyja ki az idei év talán leginkább várt alkotásából. A Cyberpunk 2077 amúgy december 10-én jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Google Stadiára és PC-re. A PlayStation 5 és az Xbox Series pedig addig is a PS4/X1 verziót futtathatja, mert a nekik szánt next-gen patch csak jövőre fog megjelenni. (A különálló multiplayer szegmens pedig feltehetőleg csak 2022-ben jön.)

Forrás: WCCFTech, Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu