Cyberpunk 2077: teljesítmény mód Xbox Series X-en, tippek-trükkök könyv [VIDEO]

A CD Projekt RED játékáról megtudtuk, hogy mikortól ülhetünk pontosan neki, és lesz hozzá egy hatalmas tippek-trükkök könyv is.

A Twitteren felbukkant egy fotó arról, hogy a Cyberpunk 2077 egy 43,5 GB-os frissítést kapott. És ez nem az első napi patch, ha hihetünk a stúdiónál dolgozó Fabian Mario Döhla-nak: szerinte ez egy frissítés, és nem az első napi patch, ami a megjelenés előtt nem sokkal jut fel mindenhová. Ez kb. a tesztelőknek szánt day 0 patch akkor. Mert csak nem lépi meg azt a lengyel csapat, hogy senkinek sem küldi ki megjelenés előtt a játékot…

Egy Reddit-felhasználó szerint ez a 43 gigás frissítéssel az Xbox Series X-en további HDR-es beállítások léptek be, plusz felbukkant benne egy Performance Mode, amivel sokkal finomabban fut a játék mint eddig. Ilyesmi valószínűleg a PlayStation 5-ön is fel fog talán bukkanni – csak nem lesz kivételezés a Microsoft felé.

Szintén a Twitteren olvashatjuk, hogy a Cyberpunk 2077-et PC-n december 7-én déltől tölthetjük előre le a GOG-on, míg a Steamen és az Epic Games Store-on délután öt órától kezdődik a pre-load. A PlayStationösöknek december nyolcadikán délután öttől indult a buli, az Xbox konzollal rendelkezőknek pedig december 3-án öttől indulhatott el az előre töltés. És mikortól ülhetünk valóban neki a játéknak? A PlayStationösök és az Xboxosok egyaránt december tizedikén nulla órától vághatnak neki a kalandnak, míg a PC-sek magyar idő szerint éjjel egytől indulhatnak felfedezni Night City-t (ez azért valamelyest találó).

Hazánkban nincs olyan nagy foganatja a tippek-trükkök könyveknek (angolul jobban hangzó kifejezés: strategy guide), de a Piggyback megcsinálta ezt az Egyesült Államokban. És nem valami 80-90 oldalas kis magazinra kell gondolni: a könyv 464 oldalas lesz. Az alapkiadás 25 dollár (20 euró), de a kemény borítóval rendelkező gyűjtői kiadás 496 oldalával már közelharci fegyver lesz (40 dollár/30 euró). És ez hivatalos könyv. Hazánkban is rendelhető, de linkelni nem fogjuk, mert nem fizettek érte – egy C betűvel kezdődő boltban a gyűjtői kiadás 11 ezer forintért megvásárolható. És angol nyelvű, előre szólunk.

A Cyberpunk 2077 december tizedikén rajtol el PlayStation 4-en, Xbox One-on, Google Stadián és PC-n. A PlayStation 5 és az Xbox Series a jövőre érkező next-gen patchig a PS4/X1 verziót futtatja. Addig pedig ha megvan a GOG Galaxy, akkor ott ingyen elérhetjük a The Witcher: Enhanced Editiont!

Forrás: WCCFTech, PCGamer, GOG

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu