Kratos beugrott a Fortnite-ba [VIDEO]

És úgy tűnik, hogy a Microsoft is ilyen formában fog vendégszerepelni az Epic Games játékában.

Tim Sweeney cége bejelentette, hogy a Fortnite 2. fejezetének 5. szezonjának része lesz egy Kratos-kosztüm is. És nem, nem csak a PlayStation 4 és a PlayStation 5 kapja ezt meg, hanem mindenhol elérhetővé válik a cross-platform free-to-play játékban. Jó, azért egy kis exkluzivitás van (a PlayStation 5-ösöknek exkluzív Armored Kratos Style verzió jár).

A hivatalos jellemzés szerint a Kratos-kosztüm a boltból már elérhető külön vagy az Oathbreaker szettben a Kratos Bundle részeként (2200 V-Buck december 4-én, amúgy 3300). A Leviathan balta, Mimir hátizsák, illetve a Guardian Shield Glider is a játék része lett. A Freezing Burst emote-tal a baltába „épített” leviathan kiereszthető, és ebben az az egyedi, hogy ez lesz az első csáklyás (pickaxe) emote a Fortnite-ban.

Cory Barlog, a Sony Interactive Entertainment Santa Monica stúdiójának kreatív rendezője (aki a God of War rebootjában is nagy szereppel bírt) pedig a PlayStation Blogon azt írta, hogy hálás, hogy a God of War-Fortnite mashup megtörténhetett, mert már jó ideje beszélt erről. Meg is köszönte az Epic Gamesnek a jó munkát, mert lenyűgözte őt a csapat tehetsége és szenvedélye. Érdemes sietni: az elérhetőség csak december 10-éig tart.

Eközben pedig a Twitteren azt olvashatjuk, hogy az adatbányászok talán meg is találták a következő nagy mellékszereplőt. Mang0e a 4Chanig vezette vissza a kép eredetét. A névtelen posztoló azt állítja, hogy a barátja az Epic Gamesnél dolgozik, és ő korábban pontosan tudott a Salty Towersről és a Mandalorian Mythicsről azok bejelentése előtt. Úgy tűnik, hogy a Gravity Hammer és a Pelican is vele tart a szigetre. Master Chief Officer John 117 a jellemzés. Olyan pletykák is vannak, hogy valamilyen Halo tematikájú capture the flag stílusú event is jöhet a Fortnite-ba, ami illene is Master Chiefhez.

Úgyhogy a Fortnite ezzel próbál releváns maradni, miközben készül annak Unreal Engine 5-ös változata – ne feledjük, hogy ez a játék lesz az első, ami az új engine-t fogja nyilvánosan használni.

Forrás: Gematsu, WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu