Még minimum fél év a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 megjelenéséig?

Megvan arra az esély, hogy 2021 júniusának vége előtt sem fog a kezeinkben kerülni a Vampire: The Masquerade – Bloodlines folytatása.

Bár korábban még arról volt szó, hogy a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 akár még idén elkészülhet, a játékot végül elhalasztották, és pár, mögötte álló személy sem dolgozik már a projekten – ezekről korábban szó is esett. Most viszont a kiadó, a Paradox Interactive vezérigazgatója utal arra, hogy nem tartja reálisnak a Sötétség világában (World of Darkness) játszódó vámpírtörténet június vége előtti megjelenését.

Egy svéd pénzügyi lap, a Placera tudósított arról, hogy Ebba Ljungerud, a Paradox vezérigazgatója felfedte a halasztás mértékét és még annak indokát is. Ljungerud szerint nem sok esély van arra, hogy a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 2021 első felében megérkezik. A fejlesztés menetrendjét felborította a stáb létszámának csökkenése és a koronavírus-világjárvány is. A halasztások pedig arra kényszerítették a Paradoxot, hogy a PlayStation 5-höz és az Xbox Series X-hez is adaptálják a játékot (azaz cross-gen címmé alakítsák azt), és a next-gen változatok fejlesztése is hozzájárult így ahhoz, hogy a Bloodlines 2 még kiadósan megvárasson bennünket.

Ljungerud azt mondta, hogy a next-gen konzolokra való fejlesztéshez kell, hogy a konzolgyártóktól (azaz a Sony-tól és a Microsofttól) megkapják a fejlesztői készleteket. És biztos abban, hogy őket is érintette a járvány, mert nem volt nekik annyi devkitjük – azaz ezzel kb. a Paradox vezérigazgatója lebecsülte a céget, mert a Sony és a Microsoft nem adott nekik időben fejlesztőkészleteket… azért ilyesmit sem látunk gyakran.

A Hardsuit Labs játéka eredetileg 2020 első negyedévében jelent volna meg, de most már esélyes 2021 vége új megjelenési dátumként. A PlayStation 5, az Xbox Series, a PC, a PlayStation 4 és az Xbox One kapja meg a játékot – hacsak nem vetik el a kurrens-gen verziókat…

Forrás: VG247

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu