The Game Awardsos bejelentésre készül a Microsoft?

A redmondi cég valami nagyot léphet, hogy ezzel magas hangon zárhassa a 2020-as évet, ami azért mindenkinek eddig eléggé rögös volt.

A Microsoft többnyire a The Game Awardsra szokta tartogatni az év utolsó nagy dobását. Tavaly is így tett: Phil Spencerék ugyanis pont Geoff Keighley rendezvényén keresztül mutatták be az Xbox Series X-et a nagyvilágnak. Ez a trend pedig idén is folytatódhat, ha hihetünk a VentureBeatnek író Jeff Grubbnak: szerinte lesz valamilyen bejelentés az Xboxtól. Hogy mi, az jó kérdés: Grubb nem bonyolódott részletekbe. Talán ő sem tud sokkal többet nálunk. Vagy igen, és csak tartja a száját.

Az Xbox Game Pass (mi már lassan megszokásból csak Game Passnak nevezzük…) Twitter fiókja is tweetelt egyet, amiben elhintette, hogy a The Game Awardson lesz valamilyen bejelentésük. Az árnyékból ítélve arra gyanakszunk, hogy az Ace Attorney sorozat a Capcomtól be fog csúszni a Microsoft már tíz milliónál is több előfizetővel rendelkező előfizetéses szolgáltatásába, amiről nemrég megemlékeztünk, hogy milyen játékokkal is bővül a rendszer (köztük a Doom Eternal PC-n, illetve a Control konzolon).

Halo Infinite? Nos, erről a 343 Industries és a Microsoft azt mondta, hogy nem terveznek egy The Game Awardsos bemutatót, de Master Chief történetének folytatásáról biztosan tudjuk, hogy hamarosan egy nagyobb szintű hírbombával fognak jelentkezni – ez talán 2021 elején fog megtörténni. További felvásárlások? Azt mi már régóta gyanítjuk, és szerintünk a SEGA és a Microsoft között valami történik a háttérben. Ha a Bethesda után maradt még pár garas a pénztárcában (amit a Windows és az Office alaposan megtöm amúgy is…), akkor ez sem kizárható opció. A tavalyi húzás után valószínűleg idén is nagy dobást húz elő a cilinderből Spencer.

A The Game Awards lesz a 2020-as év utolsó nagyobb videojátékos rendezvénye. Ez számunkra már megint teljesen szerencsétlen időpontban közvetítik: magyar idő szerint január 11-én 00:30-kor kezdődik az összejövetel.

Forrás: DualShockers

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu