PlayStation 5: ízelítő a közeljövőben érkező játékokból, néhány meglepő exkluzivitással [VIDEO]

A Sony Interactive Entertainment egy új trailerben mutatja meg, hogy milyen játékokra lesz érdemes felkészülnünk – és eközben csendben arra is utalnak, hogy mikor is fognak megjelenni.

Felsoroljuk, hogy milyen játékok láthatóak a „New and Upcoming Games” (azaz Új és érkező játékok) című videóban. A Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PlayStation-exkluzív, már megjelent, és a PlayStation 4-en is játszhatjuk. A Horizon Forbidden West hasonló szituációban van (PlayStation-exkluzív, cross-gen alkotás, így a PlayStation 4 is megkapja majd), és a trailer szerint 2021-ben fog megjelenni. A Gran Turismo 7 csak PlayStation 5-re jön, de valamikor 2021-ben. Eszerint a „2021 elején jöhet” pletykák nem biztos, hogy beigazolódnak majd.

A Deathloop PlayStation 5-re és PC-re is elérhető lesz (május 21-én fog megjelenni), és egy évig biztosan nem fog utána Xbox Seriesre kijönni, hiába vette meg a Bethesdát a Microsoft. A Project Athia (ideiglenes cím, nem végleges…) PC-re is készül, és a Square Enix itt nem csak 1. hanem 2 évig időzített konzolexkluzívként hozza össze a játékot a Sony-nak. A Demon’s Souls már megjelent, és csak PlayStation 5-ön találhatjuk meg (kivéve az eredetit, ami PS3-exkluzív). A Ghostwire: Tokyo is egy évig csak a PlayStation 5-ön lesz konzolon a megjelenése után.

A Ratchet & Clank: Rift Apart PlayStation 5-exkluzívként valamikor jövőre fog megjelenni. A Godfall PlayStation 5-ön konzolexkluzív (PC-n is elérhető), igaz, ez csak május 12-éig, ugyanis a Gearbox által kiadott játékon csak fél éves exkluzivitás van. A Sackboy: A Big Adventure PlayStation 5-re és PlayStation 4-re is elérhető már. A Destruction AllStars jövőre jön, csak PlayStation 5-re. Az NBA 2K21 multiplatform, cross-gen játék, ahogy a Call of Duty: Black Ops Cold War is. Végezetül a Resident Evil: Village valamikor jövőre jön (és itt nem említették, hogy pontosan mikor – szerintünk 2021 tavaszán érkezhet, és cross-gen alkotásként).

Úgyhogy azért ebben a listában van pár kifogásolható cím (mert máshol is elérhető, vagy régebbi konzolra is kijött).

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu