Epilepsziás rohamokat is okozhat a Cyberpunk 2077! [VIDEO]

A játék launch trailerében pedig van egy rejtett üzenet is.

A Game Informer oldalán Liana Ruppert, az egyik kisegítő szerkesztő beismerte, hogy rohamot kapott a CD Projekt RED játékától, és ezt főképp a Braindance funkció okozta. Ezzel a képességgel V mások bőrébe bújhat és átélheti a másik karakter élményeit. Ruppert szerint több szinten is rohamot kelthet „az agytánc”, és már annak az eszköze is okozóként megnevezhető.

Amikor erre a képességre készülünk, főképp Judy-t „becélozva”, akkor karakterünk egy headsetet tesz magára, ami a szemeket is eltakarja, és gyorsan villogó vörös és fehér LED fényeket láthatunk, hasonlóan ahhoz a készülékhez, amit a neurológusok használnak egy epilepsziás roham megteremtéséhez és annak diagnosztizálásához. Ha nem erre építette a CD Projekt RED a készüléket, akkor ez egy véletlen egybeesés, és a szerkesztő javaslata szerint érdemes lenne kihagyni ezt a lehetőséget. A headsetet ha esetleg meglátjuk, javasolt elfordulni vagy a szemeinket becsukni.

A CD Projekt RED a Twitteren válaszolt: azon dolgoznak, hogy egy külön, az EULÁ-n (felhasználási feltételeken) kívüli figyelmeztetést is elhelyezzenek a játékban, és a végleges megoldáson még dolgoznak a lengyelek – remélhetőleg mihamarabb rájönnek a veszélyes vizualitás áthidalásának módjára. A VG247-nek eljuttatott közleményben pedig megrázkodtatásukról adtak hangot, és emiatt alaposan ellenőrizni fogják a játékot – őt is felkeresték, hogy erről elbeszélgethessenek, mert ez számukra fel nem mérhető értékű visszajelzésnek nevezhető.

A launch trailerben pedig van egy elrejtett üzenet a lengyel fejlesztőktől. Ebben ők megköszönték a várakozásunkat, és tudják, hogy a megjelenés napja egyrészt idegőrlő, másrészt izgalmas, mert ez az első nem Vajákos (The Witcher) játékuk. Alig várják, hogy láthassák a visszajelzéseinket. Az eddigi legnagyobb immerziót kínáló játékukat valósították meg, és remélik, hogy viszonylag sok időt el fogunk tölteni Night City városában.

A CD Projekt RED tanult a két The Witcher 3-as kiegészítőből, és a Cyberpunk 2077-hez készülő tartalmi bővítések még mélyebbre visznek minket majd a játék világában, de addig is 2021-ben elindítják az ingyenes DLC programjukat. A játék végigjátszása után pedig szeretnék, ha elmondanánk nekik a közösségi média vagy a fórum segítségével, hogy a mi V-nk milyen volt és milyen döntéseket hoztunk – örülnének, ha elmondanánk a történetünket.

A Cyberpunk 2077 holnap meg is jelenik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Google Stadiára (most már ez is elérhető errefelé…) és PC-re. A next-gen patch valamikor jövőre jön, addig a kurrens-gen verziót futtatja a PlayStation 5 és az Xbox Series.

Forrás: WCCFTech, WCCFTech, VG247

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu