Halasztást kapott a Prince of Persia: The Sands of Time Remake

A Ubisoft kicsit későbbre tolta a naptárban a perzsa herceg újragondolt történetének megjelenési időpontját.

Eddig az volt a terv, hogy a francia kiadó január 21-én fogja kiadni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve PC-re (szokás szerint Epic Games Store és Ubisoft Connect) a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et. Viszont itt a bejelentés a Twitteren, ami ezt az elképzelést sutba dobja.

A közlemény szerint a Ubisoft Forward során jelentették be a perzsa herceg történetének új kiadását, és a Ubisoft alig várja, hogy a XI. századi, újragondolt perzsa helyszínen játszódó kalandokat átadhassa a franchise rajongóinak, viszont a 2020-as év az eddigiektől jóval eltérőbb volt, és bejelentette a kiadó, hogy több idő kell nekik, hogy a játékon dolgozhassanak. Ezért pedig kitolták a megjelenési dátumot, de nem akkora mértékben, ahogy a Halo Infinite-tel tette a 343 Industries és a Microsoft (erről ma külön megemlékeztünk), hanem „csak” két hónapos késésről beszélhetünk, így a Prince of Persia: The Sands of Time Remake március 18-án fog megjelenni.

A Ubisoft szerint ez a megfelelő döntés ahhoz, hogy egy, számunkra igazán élvezetes játékot meg tudjanak alkotni. Aztán megköszönték a türelmünket, és reménykednek, hogy a karácsonyi, ünnepi időszak során egészségesek maradunk és nem leszünk veszélyben. Úgyhogy bár nem nagyon fejtették ki, esélyes, hogy a koronavírus-világjárványnak köszönhetjük a játék elhalasztását. Sok halasztást láttunk mostanság, ez már nem akkora meglepetés.

De azért a Prince of Persia: The Sands of Time Remake nincs egy szinten mondjuk a Final Fantasy VII, a Shadow of the Colossus, a Demon’s Souls, vagy a Yakuza első két részének felújításával. Ezek mind-mind sokkal magasabbra tolták a lécet, mint amit a Ubisoft felállított magának…

A Prince of Persia: The Sands of Time Remake így március 18-án jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve PC-re (Epic Games Store, Ubisoft Connect).

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu