Evil West: Red Dead + Shadow Warrior [VIDEO]

Vegyük a vadnyugatot és a Shadow Warrior fejlesztőit – a végeredmény kb. pontosan az, amit a Focus Home Interactive bejelentett a The Game Awardson.

A Flying Wild Hog egy eléggé masszívnak ígérkező játékon dolgozik a kiadónak (ugyanis cross-gen címről van szó). Az Evil West Steam-oldala szerint a gonosz soha nem alszik, hanem inkább vérzik. Valami letámadja az amerikai terepet, és a mi karakterünk egy szupertitkos vámpírvadász intézet egyik utolsó tagja – rajtunk múlik, hogy az emberiség talpon tud-e maradni, vagy az árnyékokból előtörő gonosz megsemmisíti azt.

Egy vadnyugati szuperhős lehetünk, ha a vámpíroktól megszabadítjuk az Egyesült Államokat, és eközben robbanékony, gyors tempójú harcokban vehetünk részt. Nem lenne Western, ha nem lennének lőfegyverek, így a „repülő vadmalac” nem hagyta ki ezt a lehetőséget, ahogy a kooperatív játékmenet opcióját sem. Nem muszáj egyedül vadásznunk, de akár szólóban is átélhetjük a narratíva vezérelte kampányt, ami során a fegyvereinket is tuningolhatjuk, nem beszélve a vadászathoz szánt eszközeinkről. Az új perkek megnyitásával a szörnyvadászat lehet könnyebb, és a játékstílusunk is finomhangolható lesz – ezzel pedig a természetfeletti hordák kiiktatása válhat könnyebbé. Fejlődni meg sosem árt.

A Flying Wild Hog az elképzelése szerint egy stílusos, vadnyugati környezetben szeretne mítoszokkal és legendákkal foglalkozni, ami papíron jól hangzik, de gyakorlatban gyakran elválik az elmélet a kivitelezéstől, így ebből adódóan erről korai még gondolkodnunk. Ettől eltekintve a kooperatív játékmenet izgalmas lehet, és a trailer stílusa is hozza azért azt, amit a csapat korábban a két Shadow Warriorral már felmutatott. Ha a hangulatot eltalálják, nem lesz problémájuk.

Az Evil West a tervek szerint valamikor jövőre fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (ezen belül is Steamre), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra. Valamiért nagyon is a Darkwatch: Curse of the West című, 2005-ben PlayStation 2-re és Xboxra megjelent High Moon Studios-opusz jut az eszünkbe róla.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu