Menu

Evil West: Red Dead + Shadow Warrior [VIDEO]

Vegyük a vadnyugatot és a Shadow Warrior fejlesztőit – a végeredmény kb. pontosan az, amit a Focus Home Interactive bejelentett a The Game Awardson.

A Flying Wild Hog egy eléggé masszívnak ígérkező játékon dolgozik a kiadónak (ugyanis cross-gen címről van szó). Az Evil West Steam-oldala szerint a gonosz soha nem alszik, hanem inkább vérzik. Valami letámadja az amerikai terepet, és a mi karakterünk egy szupertitkos vámpírvadász intézet egyik utolsó tagja – rajtunk múlik, hogy az emberiség talpon tud-e maradni, vagy az árnyékokból előtörő gonosz megsemmisíti azt.

Egy vadnyugati szuperhős lehetünk, ha a vámpíroktól megszabadítjuk az Egyesült Államokat, és eközben robbanékony, gyors tempójú harcokban vehetünk részt. Nem lenne Western, ha nem lennének lőfegyverek, így a „repülő vadmalac” nem hagyta ki ezt a lehetőséget, ahogy a kooperatív játékmenet opcióját sem. Nem muszáj egyedül vadásznunk, de akár szólóban is átélhetjük a narratíva vezérelte kampányt, ami során a fegyvereinket is tuningolhatjuk, nem beszélve a vadászathoz szánt eszközeinkről. Az új perkek megnyitásával a szörnyvadászat lehet könnyebb, és a játékstílusunk is finomhangolható lesz – ezzel pedig a természetfeletti hordák kiiktatása válhat könnyebbé. Fejlődni meg sosem árt.

A Flying Wild Hog az elképzelése szerint egy stílusos, vadnyugati környezetben szeretne mítoszokkal és legendákkal foglalkozni, ami papíron jól hangzik, de gyakorlatban gyakran elválik az elmélet a kivitelezéstől, így ebből adódóan erről korai még gondolkodnunk. Ettől eltekintve a kooperatív játékmenet izgalmas lehet, és a trailer stílusa is hozza azért azt, amit a csapat korábban a két Shadow Warriorral már felmutatott. Ha a hangulatot eltalálják, nem lesz problémájuk.

Az Evil West a tervek szerint valamikor jövőre fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (ezen belül is Steamre), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra. Valamiért nagyon is a Darkwatch: Curse of the West című, 2005-ben PlayStation 2-re és Xboxra megjelent High Moon Studios-opusz jut az eszünkbe róla.

Forrás: Gematsu

Evil West 2020 12 10 20 001

Evil West 2020 12 10 20 002

Evil West 2020 12 10 20 003

Evil West 2020 12 10 20 004

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu