Ízelítő videón az új Mass Effect és Dragon Age [VIDEO]

A két BioWare-játékról egy helyen emlékezünk meg – a The Game Awardson a nemrég két veteránnal megritkult stúdió mind a két projektjéből bemutatott egy rövid videót.

Nemrég írtunk arról, hogy Casey Hudson (a BioWare korábbi általános menedzsere) és Mark Darrah (a Dragon Age-sorozat korábbi felelős producere) távozott a BioWare-től, és mind a ketten említették a búcsúzó posztjukban, hogy a Mass Effect és a Dragon Age IP-k jó kezekben vannak, és mind a két sorozat következő felvonását megmutatták részben a közönségnek.

A Mass Effect új része nagy eséllyel kapcsolódni fog az eredeti trilógiához, ugyanis a rövid videóban mintha Lianát vélnénk felfedezni. Ebből adódóan lehet, hogy az Andromedát nem nagyon veszik figyelembe a következő játék történetében, de mivel maga a fejlesztés még kezdetleges állapotban van a BioWare szerint, nagyon is korai még találgatni arról, hogy mire számíthatunk, és hogy mikor, mire fog megjelenni a következő Mass Effect.

Az Electronic Arts és a BioWare duplázott, ugyanis a The Game Awardson a következő Dragon Age-ből is adtak egy rövid betekintést. A kiadó jellemzése szerint a Dragon Age világának egy új hősre van szüksége, aki Thedas gonosz hadseregét le tudja győzni. Első alkalommal láthatjuk az új helyszíneket, továbbá a mellettünk harcoló frakciókat is felületesen megismerhetjük, viszont ebből is még nehéz kiindulni, hogy a Dragon Age: Inquisition után pontosan mire is lesz érdemes felkészülnünk.

A következő Mass Effect és az új Dragon Age még nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal és célplatformokkal sem, de nagy eséllyel az utóbbi játék fog először megjelenni, és itt nem tartjuk kizártnak, hogy 2022-ben fog csak napvilágot látni. A Mass Effect pedig 2023, vagy még inkább 2024 játékán jöhet csak ki, feltéve, ha az Electronic Arts nem sietteti a fejlesztést, amit erősen érzékelhettünk az Anthem, sőt, a Mass Effect: Andromeda megjelenésekor.

Jobb lesz türelmesnek lenni…

Forrás: Gematsu, Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu