Xbox Game Pass: újabb hatalmas frissítéssel támad a Microsoft

A Microsoft az előfizetéses szolgáltatásába még több játékot pakol – és a Bethesda-felvásárlásnak már itt is érzékelhető eredménye lesz.

A weboldaluk szerint ismét nagy frissítést kap a Game Pass. Tizenegyedikén már hozzáadták a Morkreddet (Android, konzol – itt értelemszerűen az Xbox One és az Xbox Series kapja meg, PC, indie cím = ID@Xbox) a havidíjas szolgáltatásukhoz, de nem ez a nagy dobás, hanem ami december 15-én jön, igaz, nem mindenhol – a The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition (Android, konzol) ugyanis a Bethesdától tehát bejut a rendszerre, csak nem PC-n.

December 17-én nagyobb frissítésre számíthatunk: jön az Among Us (PC, ID@Xbox), a Beholder: Complete Edition (Android, konzol), a Code Vein (Android, konzol), a The Dark Pictures Anthology: Man of Medan (PC), a Monster Train (konzol, ID@Xbox), a MotoGP 20 (Android, konzol, PC), a My Friend Pedro (Android, ID@Xbox), a Neoverse (Android, konzol, ID@Xbox), illetve a Wilmo’s Warehouse (konzol, PC, ID@Xbox). A Microsoft még emlékeztetőként hozzátette, hogy a „videojátékos Netflix” része lett (amúgy a Microsoft bevallottan ezt akarja megvalósítani, és mivel helyileg játszható játékokról van szó, jogos is) a Monster Sanctuary (PC, ID@Xbox) és a Phogs! (Android, konzol, ID@Xbox) is. December 30-án viszont távozik három játék: Farming Simulator 17 (konzol, PC), Football Manager 2020 (PC), illetve a Mortal Kombat X (konzol)-

Az Xbox Game Pass Ultimate előfizetős a felhő segítségével a Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition-t, a Havent és a Phogs!-ot is játszhatják Androidon.  Az érintőképernyős játék is megy már az Androidosoknak a Celestében, illetve 17-étől a Gears 5-ben és az imént említett DQ XI S-ben is. DLC/frissítések? Azokból is lesz bőven: Destiny 2: The Dawning Event (december 15-étől január 5-éig), Gears 5: Hivebusters Expansion & Game Of The Year Edition (december 15-én jön, ingyenes az Xbox Game Pass Ultimate tagoknak), Minecraft Community Celebration (január 8-áig), Forza Horizon 4: Super 7 and Cyberpunk Car Promos, Sea of Thieves: Free Eyepatch and Ship Set (14-étől). Elérhető a Minecraft Dungeons: Howling Peaks DLC és Season Pass is 10% kedvezménnyel.

Az Xbox Game Pass Ultimate előfizetőknek a Perkek kiválthatóak (konzolokon Perks galéria, Xbox App Windows 10-en, Xbox Game Pass mobilapp iOS-en és Androidon), és nekik ott van még a Phantasy Star Online 2 – Episode 6 Update Bonus is, ha MMO-znak. Decemberben dupla pontot kaphatunk az EA Playes és az Xbox Series X/Xbox Series S-re optimalizált játékokban az Ultimate questekből, akár Xbox One-on is.

Erős frissítés a karácsonyi pihenő előtt.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu