Menu

Mégsem indul el idén az EA Play a PC-s Xbox Game Passon!

Az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők (vagy a PC-sek) nem részesülnek 2020-ban az Electronic Arts szolgáltatásából.

A Microsoft a weboldalán egy rövid közleményben erősítette meg, hogy az EA Play szolgáltatás a PC-s Xbox Game Pass számára nem fog elstartolni 2020 végén, hanem csak jövőre. A poszt szerint, amikor eredetileg írták volna ezt a posztot, akkor az Electronic Arts szolgáltatásának elérhetőségéről pozitívan nyilatkoztak volna, de a helyzet megváltozott, jóformán az utolsó lehetséges pillanatban.

Az EA Play-jel történő bővítés ünneplése helyett most türelmet kérnek tőlünk. 2021-ig ugyanis nem fog feljutni az Xbox Game Pass Ultimate rendszerébe a platform, ami lényegében ugyanazt kínálja, amit a Game Pass, csak „EA-s ízben”, így a kiadó játékainak katalógusából válogathatunk kedvünkre, ha előfizetünk rá. A Microsoft azért létesített partneri kapcsolatot az Electronic Artsszal, mert ők is ugyanolyan szenvedélyesek a játékok felfedezésének lehetőségének kínálásában, így a redmondi cég jobbnak látta, ha a két cég együttműködik, de ennek megvalósításához időre lenne még szükségük, hogy az Xbox Game Passos élmény létre tudjon jönni. 2021 elején további részleteket fognak közölni, addig pedig köszönik a támogatásunkat.

A WCCFTech-nek a Microsoft szóvivője azt nyilatkozta, hogy az Xbox Game Pass-os élmény (ahogy ezt már sokszor mondtuk: a redmondiak imádják az élmény szót használni…) nem állt készen az előfizetőknek, és időt kérnek, hogy talpra állhasson. Így 2021-ben indul el az Xbox Game Pass PC-s / Ultimate-es előfizetőknek az „EA-s Netflix”.

Most már jogos, ha idén nem hozzák össze – két hét múlva már 2021 az utcasarkon lesz (persze csak este nyolcig, ugyebár…), mert azért a Microsoft is lassan pihenőre küldi a dolgozóit. És mivel a Game Pass az utóbbi hetek során kétszer is nagyobb frissítésen esett át (mind a kétszer beszámoltunk róla), talán most belefér, ha kicsit lazábbra veszik az év végén.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu