Mégsem indul el idén az EA Play a PC-s Xbox Game Passon!

Az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők (vagy a PC-sek) nem részesülnek 2020-ban az Electronic Arts szolgáltatásából.

A Microsoft a weboldalán egy rövid közleményben erősítette meg, hogy az EA Play szolgáltatás a PC-s Xbox Game Pass számára nem fog elstartolni 2020 végén, hanem csak jövőre. A poszt szerint, amikor eredetileg írták volna ezt a posztot, akkor az Electronic Arts szolgáltatásának elérhetőségéről pozitívan nyilatkoztak volna, de a helyzet megváltozott, jóformán az utolsó lehetséges pillanatban.

Az EA Play-jel történő bővítés ünneplése helyett most türelmet kérnek tőlünk. 2021-ig ugyanis nem fog feljutni az Xbox Game Pass Ultimate rendszerébe a platform, ami lényegében ugyanazt kínálja, amit a Game Pass, csak „EA-s ízben”, így a kiadó játékainak katalógusából válogathatunk kedvünkre, ha előfizetünk rá. A Microsoft azért létesített partneri kapcsolatot az Electronic Artsszal, mert ők is ugyanolyan szenvedélyesek a játékok felfedezésének lehetőségének kínálásában, így a redmondi cég jobbnak látta, ha a két cég együttműködik, de ennek megvalósításához időre lenne még szükségük, hogy az Xbox Game Passos élmény létre tudjon jönni. 2021 elején további részleteket fognak közölni, addig pedig köszönik a támogatásunkat.

A WCCFTech-nek a Microsoft szóvivője azt nyilatkozta, hogy az Xbox Game Pass-os élmény (ahogy ezt már sokszor mondtuk: a redmondiak imádják az élmény szót használni…) nem állt készen az előfizetőknek, és időt kérnek, hogy talpra állhasson. Így 2021-ben indul el az Xbox Game Pass PC-s / Ultimate-es előfizetőknek az „EA-s Netflix”.

Most már jogos, ha idén nem hozzák össze – két hét múlva már 2021 az utcasarkon lesz (persze csak este nyolcig, ugyebár…), mert azért a Microsoft is lassan pihenőre küldi a dolgozóit. És mivel a Game Pass az utóbbi hetek során kétszer is nagyobb frissítésen esett át (mind a kétszer beszámoltunk róla), talán most belefér, ha kicsit lazábbra veszik az év végén.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu