Cyberpunk 2077: a Sony levette a PlayStation Store-ról! [VIDEO]

Nem kivételeznek a CD Projekt RED-del… aztán mégis; a Cyberpunk 2077 vonaglása tovább folytatódik.

A Sony Interactive Entertainment (SIE) levette a Cyberpunk 2077 PlayStation 4-es verzióját a PlayStation Store-ról, és egy, a pénzvisszatérítésre létrehozott weboldalt is elindított, hogy a vásárlók visszakaphassák a pénzüket. A weboldal szerint a SIE a fogyasztói elégedettségre törekszik, ezért mindenkinek felajánlják a pénzvisszatérítés lehetőségét, és amint a cég megerősítette, hogy tényleg a PlayStation Store-ról vásároltuk meg a lengyelek gyatrán futó játékát (ha nincs PlayStation 4 Pro, Xbox Series vagy PlayStation 5, akkor konzolokon csapnivalóan fut), neki is látnak a kifizetésnek, de ez a fizetési módszerünktől és bankunktól függően időigényes lehet.

A CD Projekt RED (innentől őket is rövidítjük: CDPR) vezetősége is egy közleménnyel jelentkezett, és ebben is hasonló témáról tájékoztatták a befektetőket. Viszont itt hozzátették, hogy a PlayStation Store-on megvásárolt példányok továbbra is elérhetőek maradnak a vásárlóknak, és a bolti verziókat nem szedik le a polcokról – mindegyik kiadás továbbra is frissítéseket fog kapni. A vezetőség azért döntött a tájékoztatásról, mert a befektetésekkel kapcsolatos döntésekben ennek hatása van. Úgyhogy aki nem akarja visszaadni a játékot, nyugodtan ölheti bele az órákat – ezt nem fogják megakadályozni.

A CDPR korábban már tájékoztatott minket arról, hogy napokon belül jönni fog egy újabb patch a játékhoz, de ennek részleteiről többet nem tudunk. A VICE egy, a GameStop alkalmazottainak kiküldött közleményre hivatkozva azt mondja, hogy a patch 21-én, tehát hétfőn fog megjelenni. Ezt egy jelentős hibajavításnak nevezi a lengyel stúdió. A továbbra is elégedetlen játékosok felkereshetik őket emailben. A CDPR persze nem nyilatkozott a témáról.

És a végére egy poénos videó: Ryan Campbell Beans alaposan átnézte a 2018-as E3-on bemutatott trailert a Cyberpunk 2077-ből, majd újraalkotta azt a játékban, és az eredmény másfél perc nettó röhögés, ugyanis egy glitchhalmazt láthatunk ebben a kis időben. Nagyon ügyesen összeszerkesztette, és ne kerteljünk: tényleg jó paródia.

Forrás: Gematsu, WCCFTech, WCCFTech, PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu