Death Stranding: Cyberpunk 2077-es tartalmakkal bővült Hideo Kojima játéka [VIDEO]

Az időzítés nem valami szerencsés a japán stúdiónak (ami amúgy a minap ünnepelte az ötödik születésnapját).

A Cyberpunk 2077 már több mint egy hete megjelent, és bizony nincs valami jó helyzetben (lehetne más megfogalmazással is élni, de akkor cenzúrázni kellene). Ettől függetlenül a Death Stranding bővült, igaz, csak PC-n, és bizony a frissítés eléggé masszív (34 GB méretű, azért az nem kicsi). Sam Porter Bridges nyugati utazása nem véletlenül kapott ilyen méretes frissítést: a CD Projekt RED játékával együttműködött, és ahhoz kapcsolódó tartalmakkal erősített a japán stúdió terméke.

A 505 Games (a kiadó) közleménye szerint az ingyenes frissítés hat új küldetést hozott magával. Ezekben a Cyberpunk 2077 karakterei és háttértörténete kapták a főszerepet. Egy új hackelő funkció is jött a játékhoz. További, megnyitható kozmetikai és felszereléssel kapcsolatos tárgyak is becsúsztak a Death Strandingbe. Például a Cyberpunk 2077 stílusára építő Reverse Trike (háromkerekű jármű), ami nagyobb ugró erővel rendelkezik. A Silver Hand Johnny Silverhand robotikus karja után lett mintázva, és ezt a kart – ha aKARjuk… – bevethetjük. Új hologramok is vannak: például egy Samurai szimbólummal rendelkező tábla vagy egy Atlas Trauma Team járművét ábrázoló hologram is van. Magunkra tehetjük Johnny Silverhand napszemüvegét is.

Ezeken túl a Death Stranding x Cyberpunk 2077 frissítés legfontosabb eleme a hackelő funkció. Ezt a harcok során használhatjuk, és ezzel átvehetjük a velünk ellenséges gépek felett a hatalmat. A Mule szenzorokat is deaktiválhatjuk egy rövid ideig, az Odradek ellenfeleket elkábíthatjuk, és a Mule járműveket is le tudjuk állítani, ha sikeresen feltörjük azokat.

Úgyhogy, ha valakinek megvan a Steamen vagy az Epic Games Store-on a Death Stranding, és épp fel is lenne telepítve, nos, pontosan emiatt kapta azt a szokatlanul nagynak tűnő frissítést Kojima legújabb agyszüleménye. Viszont attól azért tartunk, hogy a Cyberpunk 2077-hez kötődés negatívan fog kihatni a Death Strandingre is.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu