Cyberpunk 2077: az 1.05-ös patch jelentősen javít a konzolos teljesítményen [VIDEO]

A CD Projekt RED játéka még nem tart a januárra ígért első nagyobb frissítésnél, de a Cyberpunk 2077 már most lassan kezd életre kelni a PlayStation 4-en és az Xbox One-on is.

Két összehasonlító videót láthatunk kicsivel lejjebb, egy-egy az adott konzolcsaládra fókuszál: az első videóban az Xbox One mellett az Xbox One X, az Xbox Series S és az Xbox Series X teljesítményét nézhetjük meg egymás mellett, míg a másodikban a PlayStation 4-es performansz lett a PlayStation 4 Pro-s és a PlayStation 5-ös mellé téve.

A fejlemények biztatóak: a Nomad életút elején látható üldözéses jelenetben az Xbox One X frame rate átlaga 15 FPS-ről majdnem teljesen stabil 30-ra ugrott, és a sima Xbox One is közel duplázott: 11-12 (ezt pedig már-már diavetítésnek is nevezhetnénk) FPS helyett 21-22-t mutat fel a 2013-ban megjelent konzol a lengyel stúdió belső nézetes RPG-jében. A felbontás is megugrott: az alap Xbox One 720p és 900p között mozog dinamikusan, míg az Xbox One X 1224p és 1368p között váltja a felbontást. Sajnos a PlayStation térfelén nincs jelentős javulás, de az alap PlayStation 4 tisztábbnak tűnik, ami kezdetnek megteszi.

És akkor még idefér egy újabb glitch videó is, ami remekül jellemzi, hogy a CD Projekt RED milyen hullámvasutat hozott össze a nyolc éve bejelentett, de komolyan csak 2016 óta fejlesztett játékával – egy ártatlan utazás során a mesterséges intelligencia eltereli a játékos figyelmét, aki zakózik, és hirtelen a rendőrség is a nyakán van. Visszarohan, a fizika felborul, egy illető kiszáll (de még hogy!) az oldalra borult kocsiból, és a végén jön a nagy durranás. Szó szerint.

Ennél jobban tényleg semmi sem tudja összefoglalni, hogy a Cyberpunk 2077 milyen állapotban is jutott el a játékosokhoz. De legalább a konzolos teljesítmény lassan javul. Kezdetnek az 1.05-ös frissítés mindenféleképpen megteszi.

Forrás: WCCFTech, PCGamer

Just another lovely morning in night city from r/cyberpunkgame

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu