Menu

Cyberpunk 2077: az első, hivatalos értékesítési adatok [VIDEO]

A CD Projekt RED beismerte, hogy a visszatérített példányok ellenére is mennyire sok fogyott a Cyberpunk 2077-ből.

A CD Projekt a weboldalán közölte, hogy miután több mint nyolcmillió előrendelést mutatott fel a belső nézetes RPG, a digitális terjesztési platformok (pl. PlayStation Store, Microsoft Store, Steam) és a lemezes kiadást forgalmazók által benyújtott adatokból kiszámolták, hogy december 20-ával tizenhárom millió értékesítés történt összesen, és nem, ezt nem kell csökkenteni a Sony, a Microsoft, és a CD Projekt által elindított visszatérítéseket, ugyanis a lengyel cég már ezt is figyelembe vette!

A Kotaku szerint egy újabb cég csatlakozott a feltétel nélküli PlayStation 4-es és Xbox One-os pénzvisszatérítéshez – a tengerentúl ismert Best Buy mellett most már a GameStop is beállt a közéjük, és ezt a site az alkalmazottaknak kiküldött értesítőre hivatkozva állítja. Már a felbontott, így üzleti értelemben véve használt példányok is visszaadhatóak, holott általában a még fóliázott játékoknál szokott megtörténni a vásárlástól történő elállás elfogadása. A felbontott példányokat „defektívnek” (azaz hibásnak) jelölve visszaszállítják a GameStop raktárába. (Most azokkal mi lesz? Később újra elkezdik értékesíteni azokat, ha már kijött a nagy januári és februári patch?)

A végére pedig ismét egy videó, ami elképzeli, hogy a december 10-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Google Stadiára és PC-re (GOG, Steam, Epic Games Store…) megjelent Cyberpunk 2077 miként festene… PS1-en. Ezt Anders Lundbjörk publikálta – ő a Dreamon Studiosnál dolgozik, és az eredmény echte 1995-ös stílusú (akkor jött ki Európában „a szürkemarha”): alacsony polygonszámú kocsik és NPC-k, klasszikus lépés hangok, már-már olvashatatlan reklámtáblák, és a PS1-en gyakori „torzuló” grafika. Persze nem lenne tökéletes, ha ebben sem lennének glitchek.

Ettől függetlenül nagy eséllyel mondhatjuk, hogy két bejgli között a CD Projekt RED játéka felbukkan az általunk preferált platformon (beleértve a PlayStation 5-öt és a két Xbox Seriest is a visszamenőleges támogatás miatt).

Forrás: WCCFTech, Gamesindustry, DualShockers

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu