A Halo Infinite-nek továbbra is lesz Xbox One verziója: a 343 Industries tagadja a pletykákat

Egy fejlesztő LinkedIn profilja pletykákat váltott ki annak esetleges törléséről.

Nincs egy hónap a Halo Infinite fejlesztéséről és a 343 Industries későbbi megtagadásáról szóló híre nélkül. Ebből az alkalomból a stúdió egyik alkalmazottjának LinkedIn profilja szóbeszédeket váltott ki a játék Xbox One verziójának esetleges törléséről, amire emlékezünk, amelyet eredetileg ez év novemberében kellett volna megjelentetni az Xbox Series X premierjével együtt. Tekintettel az információk megbízhatatlanságára, a theGeek meg sem írta a pletykákat.

A 343 Industries szűkszavúan, kicsit viccesen és flegmán válaszolt erre a történetre – úgy látszik, hogy a stúdió megunta ezeket a hamis híreket. A Twitteren a sorozat egyik rajongója megkérdezte John Junyszeket, hogy törlik-e a játék Xbox One verzióját, amire a közösségi igazgató egyszerűen csak ennyit válaszolt: „Nem. Kérem, hadd élvezzem az ünnepeket.”

Nem ez az első eset, hogy valaki a 343 Industries-ból nyilvánosan cáfolja a Halo Infinite fejlesztésével kapcsolatos pletykákat. Ez év augusztusában Junyszeknek már le kellett tagadnia, hogy a játék 2022-ig elmaradt, és azt is, hogy az Xbox One verzió elmarad. Egy hónappal később Brian Jarrad ugyanezt tette a játék több bolt megadott megjelenési dátuma után, tagadva, hogy a stúdió már meghatározta volna a Halo Infinite új boltokba kerülésének dátumát.

Ebben a hónapban tehát szegény Jarradnek ismét a közösségi hálón kellett tagadnia azokat a híreszteléseket, amelyek szerint lesz battle royale mód a játékban. Jelenleg a cég megerősíti, hogy a Halo Infinite 2021 őszén érkezik, Xbox One, Xbox Series és PC verziókon.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu