Cyberpunk 2077: tovább javít a konzolos teljesítményen az 1.06-os frissítés

Az ünnepek előtti utolsó pillanatokig dolgozott a CD Projekt RED a már két hete megjelent, belső nézetet alkalmazó RPG-jén, hogy az a régebbi konzolokon is viszonylag elfogadható teljesítményt nyújthasson.

A Cyberpunk weboldalán olvashatjuk, hogy a Cyberpunk 2077 új frissítést kapott. A PlayStation 4-es verzió úgy 16-17 GB környékén van méretileg, úgyhogy ez is egy viszonyleg termetes javításnak nevezhető, de ezt nem nagyon tudjuk a patchnote-ról elmondani, ugyanis abban a lengyelek sok konkrétumot nem közöltek.

A küldetések között a Second Conflict során nem fog már Dum Dum eltűnni a Totentanz bejáratánál. Jó, a küldetések javítgatása el is várható. Aztán a konzolok (PlayStation 4/PlayStation 4 Slim, Xbox One/Xbox One S, PlayStation 4 Pro, Xbox One X, PlayStation 5 Standard Edition/PlayStation 5 Digital Edition, Xbox Series X, Xbox Series S) a memóriakezelés és a stabilitás javult, így elvileg kevesebbszer fog hirtelen kiakadni a játék, ami ugye azokban a nem nagyon kedvelt hibaüzenetekkel száll el (de a káromkodás emiatt megmarad). Jó, a next-gen konzolok esetében a teljesítmény alapból jobb, de a nekik szánt patch még meg sem jelent, így azért az új Sony és Microsoft hardver is küszködik a régebbi konzolokra tervezett verzió korlátjaival.

A PC-sek is örülhetnek, ugyanis van egy hiba, ami eddig eléggé súlyos volt, és főleg a sokat gyűjtögető, kraftoló játékosok futhattak bele ebbe: mi magunk is írtunk arról a bizonyos elmentési méretkorlátról. Eddig az volt, hogy ha az elérte a 8 MB méretet (ami napjainkban tényleg nem olyan hatalmas!), akkor az az elmentés korrumpálódott, így konkrétan használhatatlan lett. Nos, az 1.06 ezt is kijavította, így nincs meg az a korlát. A bökkenő? A régebben tönkrement elmentések ezután is használhatatlanok maradnak.

Legalább az elmentéses hibát el tudta hárítani karácsony előtt a CD Projekt RED – így a két bejgliroham között legalább emiatt nem kell dühöngeni.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu