Praey for the Gods: működés közben a PlayStation 5-ös verzió [VIDEO]

Ezt a játékot már elég régen bejelentették, de még mindig nem jelent meg – de legalább közelebb van a megjelenéshez, mint a Star Citizen és a Squadron 42…

Szóval ez egy indie játék, ami 2016-ban egy Kickstarteres közösségi kampányban összeszedett egy kis pénzt, majd a Shadow of the Colossus által inspirált alkotás 2019 elején a Steamen is felbukkant korai hozzáférésben (Steam Early Access), és most már lassan a megjelenés felé tart a No Matter Studios alkotása.

A három fejlesztő még október végén beszélt a PlayStation Blogon arról, hogy milyen eltérés lesz a Praey for the Gods PlayStation 5-ös és PlayStation 4-es verziója között. A next-gen konzolon a frame rate 60 FPS lesz, továbbá a grafikai beállításokat a maximumra fogják tekerni, az árnyékok teljes értékűek lesznek, továbbá a textúrák is magasabb felbontással rendelkeznek majd. Ezeken felül a DualSense-et is igénybe fogják venni (a kontrollerrel is adódhatnak bajok, erről ma szó volt már). A DualSense-et fontosnak tekintik, hiszen ha az íjat visszahúzzuk, hogy kilőhessünk egy nyilat, akkor a kontroller adaptív ravaszain keresztül érzékelni fogjuk az ellenállást, de akár azt is, ha éppen a hóban taposunk, vagy ha fújna a szél körülöttünk.

Ezeket mindig érzékeltetni fogja a DualSense, de csak a PlayStation 5-ös verzióban, és ezért a No Matter Studios szerint immerziót kelthet a Praey for the Gods (azaz elmerülhetünk benne), hiszen sok részlet életre fog kelni a játékban, és az interakcióknak is nagyobb hatása lesz. Még mindig dolgoznak a DualSense hatásainak integrálásán, úgyhogy ennek a történetnek még nincs vége, ugyanis a finomhangoláson dolgoznak.

A Praey For The Gods tehát jelenleg csak Steam Early Accessen érhető el, de készül PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is. Valamikor 2021 első negyedévében lesz esedékes a megjelenés, és az is hivatalos már, hogy a PlayStation 4 > PlayStation 5 frissítés ingyenes lesz.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu