Menu

Egységesített Resident Evil weboldal megnyitására készül a Capcom

A portál neve egészen találó… vagy legalábbis könnyen kitalálható.

Szóval a japán kiadó a Resident Evil online jelenlétére erősen törekszik. Nem csoda, ugyanis a Capcom egyik legfontosabb IP-jének nevezhető. (Értékesítésekben pedig a Monster Hunter azért idővel le fogja hagyni, ha a Monster Hunter: World-del megkezdett sikerszériájuk folytatódik.) A 90-es évek közepe óta velünk levő franchise pedig a Sony online szolgáltatásaihoz hasonlóan egységesíteni szeretné a jelenlétét a közösségi médián kívül, ezért pedig elindítanak egy új site-ot, aminek a neve Resident Evil Portal lesz.

A nemrég a ransomware támadáson átesett Capcom egy közleményben tudatta mindenkivel, hogy 2021 kezdetével a Resident Evil Portal kinyitja a digitális kapuit. Ez a website lesz mindennek a forrása, ami a franchise-hoz köthető. Az új hírek mind itt fognak felbukkanni, a játékosok itt oszthatják meg a statisztikáikat a többiekkel (és mindegy, hogy honnan származnak, hol játszanak), és a Capcom szerint a portál egy képletes, telepakolt doboz lesz, ami a sorozat veteránjainak, továbbá az újoncoknak egyaránt képes lesz valami újat kínálni.

A Resident Evil Portal lesz tehát az új központ, és aki attól tartana, hogy a régebbi site-ok tartalma elvesz, ne féljen. A közlemény kiemelte, hogy a Biohazard Club 96, a Resident Evil Ambassador Program, a ResidentEvil.net, továbbá a (jelenlegi) Resident Evil Portal mind központosítva, konszolidálva lesz az új portálon. A közleményt a japán kiadó az IP-re utalva zárta (legyen elég zöld növényünk és töltényünk), mert egy új Resident Evil-élményre kell számítanunk a Resident Evil Portalon. Majd meglátjuk – most még nincsen nyitva.

Úgyhogy a weboldal nemsokára elindul – valószínűleg január első hetében fog lábra kelni, de ez még csak egy tipp a mi részünkről. Nagy eséllyel már itt fogják publikálni az új információkat a Resident Evil: Village-ről, azaz a Resident Evil 8-ról – az elvileg tavasszal fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re, és talán PlayStation 4-re és Xbox One-ra is.

Forrás: PSL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu