Menu

NieR Replicant ver.1.22474487139…: új részletek a karácsonyi közvetítésből [VIDEO]

A NieR tizedik évfordulóját ünneplő karácsonyi streamben Yoko Taro, Saki Ito (a NieR Replicant ver.1.22474487139… rendezője), Yosuke Saito, és több színész is felbukkant.

A Square Enix december 24-én tartotta meg a lent megtekinthető adást, amiben a NieR emberei megerősítették, hogy a NieR Replicant ver. 1.22 nem lesz egy egyszerű remaster, hanem valamelyest egy eltérő játéknak kellene nevezni, ugyanis több jelenet kapott szinkront, vagy például a harci rendszer is eltérő az eredetiétől.

Nobuhiko Okamoto, a NieR Replicant fiatal főszereplőjének megformálója kifejezte, hogy tíz év alatt megváltozott a szinkronhangja, ezért a NieR Replicant ver. 1.22-ben eltérően fog hangzani – ez nem nagyon érvényes Mai Kadowakira, ugyanis ő a NieR Automatában Emilt szólaltatta meg. Erre Yoko Taro poénosan azt mondta, hogy aki csak a NieR Automatával játszott, azok szerint Emil csak egy idióta, így a NieR Replciant Ver 1.22 révén meg fognak lepődni. Hiroki Yasumoto (Grimoire Weiss hangja lesz a Replicant új elgondolásában – japánul seiyuu a szinkronhangoknak szánt kifejezés) beismerte, hogy neki tetszik a Cyberpunk 2077.

A NieR Replicant Ver. 1.22 háttérzenéi kétszer hosszabbak lesznek az eredetihez képest, és teljes szinkront kap a játék. Sok jelenetet újrarögzítettek az újak között, de az eredetiben „hangos” jelenetek közül nem kellett olyan sokat újrakészíteni. Az eredeti NieR játékok nem fogytak olyan jól, ezért pedig kicsit ironikusnak tartja a csapat, hogy most milyen jól szárnyal a sorozat – a régebbi címek (így az eredeti) gyenge fogadtatása miatt van most lehetőségük egy kibővített verziót készíteni. A Square Enix anno azt mondta a fejlesztőknek, hogy a főszereplő apa és macho formája több értékesítést eredményezne a testvér verziónál. Ezért jelent csak a NieR Gestalt meg a nyugaton, de már akkor is sejtette a japán kiadó, hogy az anime kultúra miatt sokan a fiatalabb főszereplőt preferálnák, miközben a japán piacon az apás karakter a nyerő – és a hazai pályán ezért jött ki ott mind a két verzió.

Saito azt mondta, hogy az apa főszereplő nincs ott a NieR Replicant Ver 1.22-ben, de ha fele olyan jól fogy ez a kiadás, mint a NieR Automata (amiről Taro elárulta, hogy 5 millió értékesítésnél jár, így 2,5 millió lenne a cél…), akkor talán alkotnak egy olyan verziót, amibe őt is beteszik, de Taro szerint ez lehetetlen. Taro kihangsúlyozta, hogy a főszereplő neve nem Nier, de néha így utalnak rá. Megadhatjuk a nevét (ez utalás a Dragon Quest játékokra). Ito hozzátette, hogy a csapat mindent megtett, hogy az eredeti játék hangulatát összehozzák, miközben modern szintre emelték a vizualitást. Sok dolgot átszabtak az eredeti PS3-as kiadáshoz képest.

A NieR Replicant ver.1.22474487139… (nem véletlenül rövidítettük…) április 23-án jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Steamre. A lenti közvetítésben 46:05 és 1:37:50 között beszélnek erről a játékról.

Forrás: DualShockers

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu