Menu

Prince of Persia: The Sands of Time Remake: nem marad el a next-gen frissítés sem

A perzsa herceg felújított történetét ingyenesen átvihetjük az egyik konzolgenerációról a másikra, ha később esetleg új konzolt szereznénk.

A Ubisoft Store-on a francia kiadó csendben eldugott valamit, ami aztán a ResetErán is felütötte a fejét. Tehát aki megveszi PlayStation 4-en vagy Xbox One-on a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et, ingyenesen frissíthet a PlayStation 5-ös vagy Xbox Series-es verzióra a későbbiekben. (Persze konzolcsaládon belül, de ezt talán nem kell részletezni.) Érdekesség, hogy ugyanezen az oldalon láthatunk egy Nintendo Switch verziót is – nocsak, erről a francia kiadó nem mondott még semmit!

Sajnos további részleteket nem tudunk még arról, hogy a next-gen frissítés révén milyen extrákra számíthatunk (tehát nem tudjuk, hogy natív vagy felskálázott 4K felbontás lesz-e, 60 vagy 120 FPS, satöbbi…), de Pierre Sylvain-Gires, a játék rendezője korábban kimondta, hogy a Prince of Persia: The Sands of Time egy fantasy történet, és emiatt a Ubisoft India (a projekt fejlesztőcsapata) direkt egy egyedi látványvilágot akart kölcsönözni a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-nek. A narráció, a negyven teljesítendő pálya szerinte lehetőséget nyújt, hogy Bagdad tolvajaként elmerülhessünk a világban és annak mágikus környezetében. Ezért mentek ilyen grafikai irányzattal, hogy másként fessen a játék, mint amit mostanában látunk. (Szerintünk pedig azért kapták a kritikát, mert a legkisebb közös nevezőre fejlesztették az egészet, ami most már a Nintendo Switch lesz, látva a Ubisoft Store-t…)

Nemrég ezt írtuk: „a 2020-as év az eddigiektől jóval eltérőbb volt, és bejelentette a kiadó, hogy több idő kell nekik, hogy a játékon dolgozhassanak. Ezért pedig kitolták a megjelenési dátumot, de nem akkora mértékben, ahogy a Halo Infinite-tel tette a 343 Industries és a Microsoft (erről ma külön megemlékeztünk), hanem „csak” két hónapos késésről beszélhetünk, így a Prince of Persia: The Sands of Time Remake március 18-án fog megjelenni,” ugyanis elhalasztották a játékot.

A Prince of Persia: The Sands of Time Remake tehát március 18-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, és most már nagy eséllyel PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és Nintendo Switch-re is.

Forrás: PSL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu