Prince of Persia: The Sands of Time Remake: nem marad el a next-gen frissítés sem

A perzsa herceg felújított történetét ingyenesen átvihetjük az egyik konzolgenerációról a másikra, ha később esetleg új konzolt szereznénk.

A Ubisoft Store-on a francia kiadó csendben eldugott valamit, ami aztán a ResetErán is felütötte a fejét. Tehát aki megveszi PlayStation 4-en vagy Xbox One-on a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et, ingyenesen frissíthet a PlayStation 5-ös vagy Xbox Series-es verzióra a későbbiekben. (Persze konzolcsaládon belül, de ezt talán nem kell részletezni.) Érdekesség, hogy ugyanezen az oldalon láthatunk egy Nintendo Switch verziót is – nocsak, erről a francia kiadó nem mondott még semmit!

Sajnos további részleteket nem tudunk még arról, hogy a next-gen frissítés révén milyen extrákra számíthatunk (tehát nem tudjuk, hogy natív vagy felskálázott 4K felbontás lesz-e, 60 vagy 120 FPS, satöbbi…), de Pierre Sylvain-Gires, a játék rendezője korábban kimondta, hogy a Prince of Persia: The Sands of Time egy fantasy történet, és emiatt a Ubisoft India (a projekt fejlesztőcsapata) direkt egy egyedi látványvilágot akart kölcsönözni a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-nek. A narráció, a negyven teljesítendő pálya szerinte lehetőséget nyújt, hogy Bagdad tolvajaként elmerülhessünk a világban és annak mágikus környezetében. Ezért mentek ilyen grafikai irányzattal, hogy másként fessen a játék, mint amit mostanában látunk. (Szerintünk pedig azért kapták a kritikát, mert a legkisebb közös nevezőre fejlesztették az egészet, ami most már a Nintendo Switch lesz, látva a Ubisoft Store-t…)

Nemrég ezt írtuk: „a 2020-as év az eddigiektől jóval eltérőbb volt, és bejelentette a kiadó, hogy több idő kell nekik, hogy a játékon dolgozhassanak. Ezért pedig kitolták a megjelenési dátumot, de nem akkora mértékben, ahogy a Halo Infinite-tel tette a 343 Industries és a Microsoft (erről ma külön megemlékeztünk), hanem „csak” két hónapos késésről beszélhetünk, így a Prince of Persia: The Sands of Time Remake március 18-án fog megjelenni,” ugyanis elhalasztották a játékot.

A Prince of Persia: The Sands of Time Remake tehát március 18-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, és most már nagy eséllyel PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és Nintendo Switch-re is.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu