Lehet macskád a Cyberpunk 2077-ben, elmondjuk, hogyan! [VIDEO]

Játékosok felfedezték fel, hogy lehetünk a gazdája a négylábú, doromboló társnak a lakásunkban.

A Cyberpunk 2077 világában lehet, hogy nem sok olyan állat marad életben a vadonban, hogy a városokat benépesítő háziállatok robotszintű változatai a maiaknak, de ha mélyen belemélyedünk Night City világába, akkor érhet némi meglepetés. A meglepetés pedig nem más, mint hogy a Cyberpunk 2077 néhány játékosa rájött, hogy lehet házikedvencként macskánk! Természetesen megtalálni azért nem könnyű, több lépésre is szükség van.

Az „ESO” nevű youtuber csatornája osztotta meg, hogy a Cyberpunk 2077 játékosok hogyan szerezhetik be a macskát, amely felvillanyozza V lakását. Bizonyára többen észrevették azt az üres ételtálat, amely a lakásunk közelében van a játékban, nem sokkal a bejárati ajtótól balra. Mellette egy feljegyzést olvashatunk, hogy keressünk valami tápot a macskának. Egy dokumentum, amelyről első pillantásra azt gondolhatnánk, hogy egyszerűen csak valami „lore” a játék számára, de aztán hamar kiderül, hogy olyan feladathoz nyom, amelyet a játék nem magyaráz el.

A feladat pedig nem más, mint megtalálni a macskák táplálékát. Ez egy fogyóeszköz, amelyet egyes elhullott ellenségek véletlenszerűen eldobnak, de ha véletlenül nincs nálad ilyen doboz, akkor van egy hely, ahol biztonságosan megtalálhatod: az Arasaka raktár Santo Domingóban, amelyet megmutatunk a térképen ott fent.

Miután felfegyverkeztünk a macskaeledellel, térjünk vissza az üres tálhoz, és töltsük meg, majd várjuk meg, amíg a macska ki nem jön.

Egy külön vicces jelenet, hogy ha visszatérünk a lakásba, hogy szundítsunk egyet, akkor a macska előjön a rejtekhelyéről, és a vacsora közepén találjuk meg étellel teli táljával, Johnny Silverhand legnagyobb meglepetésére. Ezután már a házikedvencünk lesz, és a kaland további részéig velünk marad lakásunkban. Azon ritka esetek egyike, amikor a kíváncsiság nem ölte meg a macskát.

A játék minősége ellenére az az igazság, hogy a Cyberpunk 2077-nek minden idők egyik legpocsékabb premierje lett. A játék problémái és hibái miatt pedig a Sony arra kényszerült, hogy visszavonja a PS Store értékesítést, miközben a vállalat visszatérítést kínált a játékosoknak, és részvényei zuhantak a tőzsdén. A helyzetet tovább rontja, hogy karácsony estéjén még két csoportos kereset indult a cég ellen részvényeseinek esetleges megtévesztése miatt.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu