A Bayonetta 3-ról kérdezték Kamiyát, aki szóról szóra megismételte a 2019-es választ

A kreatív igazgató, szarkasztikus megoldással nem habozott egyet „copy-paste”-olni, amikor a játékról kérdezték.

Hideki Kamiya a videojátékipar egyik legsajátosabb fejlesztője. Ő az első Devil May Cry és az első Bayonetta rész rendezője is. Pontosan az Umbra boszorkány sorozatának harmadik részét már egy jó ideje várják a saga rajongói Nintendo Switch-re, ugyanis bár a Bayonetta 3 még 2017 decemberében hivatalossá vált, a játék logójánál többet még nem láttunk.

Az éves összefoglaló alkalmával a Famitsu japán magazin több japán fejlesztőt összehívott, hogy megvitassák a 2021-re vonatkozó terveiket és ambícióikat. Hideo Kamiya, a maga jellegzetes szarkasztikus stílusával most sem hazudtolta meg önmagát és ugyanazt a választ másolta be, amelyet tavaly adott, amikor a Bayonetta 3-ról beszélt. Ezt ő maga is bevallotta nyilatkozatában, amelyet a Gematsunak adott.

„Először is tudjuk, hogy sok ember aggódik a Bayonetta 3 miatt, tekintve, hogy a bejelentése óta egyáltalán nincs új információ, de az új rendszerek tesztelése remekül sikerült, és a fejlesztés is nagyon jól halad, amelyhez további türelmet kérek (ez a korábbi megjegyzésem másolata).”

Ez szó szerint az a mondat, amelyeket Kamiya hagyott a Famitsun.

Kamiya még azt is hozzátette, hogy elkezdenek dolgozni a Project GG-n, az általa irányított új projekten, amelyet még tavaly februárban jelentettek be. Vajon ez a játék még a Bayonetta 3 előtt érkezik meg?

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu