Menu

Hitman III: a 47-es ügynök dubajozik [VIDEO]

…nos, azért nem úgy: a Hitman reboot trilógiájának utolsó felvonásából az első néhány percet láthatjuk.

A Game Informer jóvoltából lehetőségünk adódott, hogy a Hitman III első küldetésének kezdetét láthassuk. Ebben a videóban a 47-es ügynök a Föld legmagasabb toronyházában tartózkodik – ez épp a Dubaiban található Burj Khalifa lenne. Egész ütős nyitánynak is nevezhetnénk ezt, de ebből még nem nagyon lehet kiindulni, hogy az IO Interactive (ami ráadásul önkiadással hozza majd el nekünk a trilógia befejező részét) alkotása mennyire lesz jó.

Novemberben ezt írtuk a Hitman III-ról, amikor is annak egyik új helyszínét, Csungkinget bemutatta a dán stúdió: „A Glacier engine (amit amúgy a dánok következő játéka, a Project 007 is használni fog – erről is írtunk már) révén a játék jobban fog kinézni, a hangzása is javulni fog, és a játékmenet is evolúción esik át: a tükröződések, a megvilágítás, az animáció, és még a mesterséges intelligencia is alaposan erősödik az eddigiekkel összevetve. Csungking vízzel kapcsolatos effektjei (pl. a 47-es ügynökön és az ő ruháján landoló esőcseppek: megázik, ha kinn hagyjuk a kopasz bérgyilkost…) az immerziót is megnövelik majd, állítja az IOI.

A stúdió hozzátette, hogy a next-gen konzolokon (és mi kiemelnénk, hogy az Xbox Series S-en nem) 4K felbontással és 60 FPS-sel fut majd a Hitman III, ami emellett HDR-támogatással is rendelkezni fog. Az Under The Hood (a motorháztető alatt – így lehetne lefordítani, ha már a technikai újításokra koncentrálunk) című videóban bemutatják a fejlesztéseket, és a Glacier technológiája révén egyszerre akár 300 NPC (!) is lehet egy területen. (Hiába, a 2007-ben megjelent Kane & Lynch óta eltelt már egy kis idő…)

Az előző két Hitmanből is importálhatjuk a helyszíneket, hogy akár több mint 20 régió álljon rendelkezésünkre a Hitman III-ban. A renderelés, animációs és a mesterséges intelligenciás fejlesztések révén a Hitman mind a három részében élvezhetjük az újításokat, hogy a Bérgyilkosság világa (World of Assassination) néven futó trilógia legegészebbje itt működjön. Azaz: ha megvan az első két rész, akkor az IO Interactive így jutalmaz minket: a Hitman III lényegében a teljes trilógiát egy háztető alá hozza.”

A Hitman III január 20-án érkezik PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Epic Games Store-exkluzívként), Google Stadiára, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A Nintendo Switch egy felhős változatot kap egy későbbi időpontban.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu