Hitman III: a 47-es ügynök dubajozik [VIDEO]

…nos, azért nem úgy: a Hitman reboot trilógiájának utolsó felvonásából az első néhány percet láthatjuk.

A Game Informer jóvoltából lehetőségünk adódott, hogy a Hitman III első küldetésének kezdetét láthassuk. Ebben a videóban a 47-es ügynök a Föld legmagasabb toronyházában tartózkodik – ez épp a Dubaiban található Burj Khalifa lenne. Egész ütős nyitánynak is nevezhetnénk ezt, de ebből még nem nagyon lehet kiindulni, hogy az IO Interactive (ami ráadásul önkiadással hozza majd el nekünk a trilógia befejező részét) alkotása mennyire lesz jó.

Novemberben ezt írtuk a Hitman III-ról, amikor is annak egyik új helyszínét, Csungkinget bemutatta a dán stúdió: „A Glacier engine (amit amúgy a dánok következő játéka, a Project 007 is használni fog – erről is írtunk már) révén a játék jobban fog kinézni, a hangzása is javulni fog, és a játékmenet is evolúción esik át: a tükröződések, a megvilágítás, az animáció, és még a mesterséges intelligencia is alaposan erősödik az eddigiekkel összevetve. Csungking vízzel kapcsolatos effektjei (pl. a 47-es ügynökön és az ő ruháján landoló esőcseppek: megázik, ha kinn hagyjuk a kopasz bérgyilkost…) az immerziót is megnövelik majd, állítja az IOI.

A stúdió hozzátette, hogy a next-gen konzolokon (és mi kiemelnénk, hogy az Xbox Series S-en nem) 4K felbontással és 60 FPS-sel fut majd a Hitman III, ami emellett HDR-támogatással is rendelkezni fog. Az Under The Hood (a motorháztető alatt – így lehetne lefordítani, ha már a technikai újításokra koncentrálunk) című videóban bemutatják a fejlesztéseket, és a Glacier technológiája révén egyszerre akár 300 NPC (!) is lehet egy területen. (Hiába, a 2007-ben megjelent Kane & Lynch óta eltelt már egy kis idő…)

Az előző két Hitmanből is importálhatjuk a helyszíneket, hogy akár több mint 20 régió álljon rendelkezésünkre a Hitman III-ban. A renderelés, animációs és a mesterséges intelligenciás fejlesztések révén a Hitman mind a három részében élvezhetjük az újításokat, hogy a Bérgyilkosság világa (World of Assassination) néven futó trilógia legegészebbje itt működjön. Azaz: ha megvan az első két rész, akkor az IO Interactive így jutalmaz minket: a Hitman III lényegében a teljes trilógiát egy háztető alá hozza.”

A Hitman III január 20-án érkezik PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Epic Games Store-exkluzívként), Google Stadiára, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A Nintendo Switch egy felhős változatot kap egy későbbi időpontban.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu