A God of War atyja végre élőben tesztelte a PS4 játékot, hevesen reagált is rá! [VIDEO]

David Jaffe találkozott a God of War egyik legjobb momentumával, és ebben a pillanatban felkiáltott: „Ez az én fiam!”

David Jaffe a God of War saga megalkotója, akinek Kratos létét és a GoW játékstílusát is köszönhetjük, amely az akció-videojátékok Olympusának is mondható. Jaffe egy ideje más feladatok ellátásával foglalkozik, most viszont szabadidejében elkezdett játszani a God of War játékot a PS4-en, amely bizonyos tekintetben rebootként (történetileg folytatásként), 2018-ban jelent meg Cory Barloggal a fejlesztőcsapat élén.

Jaffe-t arra kérték a fanok, hogy élőben streamelje, ahogy játszik a God of Warral, ami drasztikusan megváltoztatta azt a megközelítést, amelyet ő annak idején elképzelt és kibővített egy saga keretében. Így mindannyian közvetlenebb módon láthattuk a reakcióit Kratos és Atreus kalandjaira, illetve azt, hogy tetszik-e neki az az új stílusirány, amelyet a franchise a PS4 korszakában vett a 2018-as résszel. Ezen streamek egyike során egy igazán epikus pillanattal találkozhattak a nézők. Nem csak azért, mert ez egyben a játék egyik felejthetetlen jelenete is, hanem azért, ahogy Jaffe reagált rá. Figyelem, aki még nem játszott a játékkal, annak ez SPOILER lehet!

Szóval a játék azon részénél tartunk, amikor Kratosnak egyfajta „megváltást” keresve Helheimbe kell mennie, és végre megkapja a mitikus Káosz kardjait, azt legendás fegyvert, amelyet maga készített még a kétezres évek elején és azóta mindegyik részben szerepelt, egy teljesen egyedi harcmodort kínálva a játékosoknak. Egyben ez a pillanat a 2018-as részben is nagy váltás volt, hiszen eddig a Leviatán fejszét használtuk. A God of War megalkotója nem is tudta visszatartani az izgalmát és elérzékenyülését, amikor meglátta a kardokat, és amikor először használta azokat az ellenségein, ahogy azt a videón is láthattuk.

„Oh, ez az én fiam! Helló, fiam!” – mondja mosolyogva az öreg jó Jaffe, miközben megsemmisíti a Káosz kardokkal az ellenségeit. A szóban forgó pillanatot 03:07:00-nél láthatjuk. A saga rajongói számára már önmagában is epikus volt ez a pillanat, amikor ők játszották végig a játékot, hát még mennyire az, látni, ahogy a God of War és a fegyverek „atyja” által irányított Kratos kaszabol vele!

Jaffe később egy tweetelt is közzé tett, amelyben megosztotta a pillanatot, megköszönve a Sony Santa Monicának és Cory Barlognak, hogy nemcsak egyszerűen belerakták a játékba, hanem releváns szerepe is volt a Káosz ikonikus kardpárosának. Cory Barlog, a franchise mostani vezetője reagált is a tweetre: „Először is köszönöm, hogy létrehozta, hogy ezáltal később Ön is átélhesse a saját terápiás elbeszélésemet.” A God of War tesztünket itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu