A Morbius egy nagy, szórakoztató popcorn-film, ami kicsit ijesztő

MOZI HÍREK – Legalábbis ezt állítja a főszereplő Jared Leto, aki Morbius Az élő vámpírt Jekyll és Hyde történetként írja le.

Tom Hardy önálló Venom filmjének sikere arra késztette a Sony-t, hogy egy kicsit ambiciózusabbá legyen a Pókember-mitológia szereplőin alapuló, egyre növekvő franchise-jával. A soron következő film a Morbius, amelyben Jared Leto alakítja a címadó antihős szerepét. A Varietynek adott interjúban Leto elárulta, hogy Morbius-ban egy „Jekyll and Hyde” típusú karaktert fog felfedezni a néző egy nagy, szórakoztató filmben.

„Ez egy Jekyll és Hyde történet, amely csak nagy és szórakoztató, és néha kissé ijesztő, ami azt hiszem, ettől a műfajtól eltér. Én speciel izgatott vagyok. Ez egy nagy, szórakoztató popcorn-film.”

A képregényekben Michael Morbius doktor tudós volt, aki egy speciális denevérfajon kísérletezett egy súlyos betegség gyógyításának megtalálásának reményében. Kísérletei sikertelenek voltak, és Morbiusból „Élő Vámpír” lett, akinek túlélése érdekében áldozatainak vérével kell táplálkoznia.

Noha a Pókember szupergonoszaként indult, Morbius karaktere hamar népszerűvé vált, és a készülő film csak róla szól majd. Egy korábbi interjúban Jared Leto utalt arra, hogy Morbius egy napon a Sony kibővülő Pókember-filmes univerzumában más filmekben, más hősökkel együtt is szerepelhet.

„A filmben egy új Marvel-karaktert alakítok, aki kísérleti tudomány segítségével próbálja meggyógyítani a születése óta tartó betegségét. A film során „élő vámpírrá” válok.”

Bár Leto Morbius-t szórakoztató, popcorn filmként jellemezte, az Oscar-díjas színész mindig nagyon komolyan veszi munkáját. Legutóbb Jokerként is rengeteget dolgozott a karakteren az Öngyilkos osztagban, hogy egy egészen különleges Jokert tegyen le az asztalra és sokak szerint igazából nem ő tehetett a film kudarcáról.

Morbius 2021 március 19-én várható a mozikban – reméljük, ezúttal nem kell a COVID-19 miatt ismét elhalasztani…

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu