Nem zárkózik el Adam Jensen hangja egy új Deus Extől

Elias Toufexis abszolút vállalkozna arra, hogy ismét megszólaltassa Adam Jensent, ha erre lehetősége adódna.

Deus Ex. Nos, ezt az IP-t nem nagyon láttuk az utóbbi években, ugyanis a Square Enix nem nagyon foglalkozik a már két évtizede létező disztopikus sorozattal. A legutolsó Deus Ex játék 2016-ban jelent meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re (és még abban az évben Linuxra, aztán 2017 végén Macre is…) – ez volt a Deus Ex: Mankind Divided, amiben még Toufexis is alaposan közreműködött, ugyanis ő volt a főszereplő, Adam Jensen hangja.

Egy rajongó a Twitteren megkérdezte, hogy ha esélyt kapna Jensen megszólaltatására, akkor elvállalná-e. Erre Toufexis azt válaszolta, hogy már egy kis ideje kampányol ezzel kapcsolatban, úgyhogy ha nem valamilyen Deus Exes pornóról lenne szó (nem véletlenül hozta fel: mostanában kb. mindegyik nagyobb játékból készül 18-as karikás adaptáció, és ez alól még a Cyberpunk 2077 sem volt kivétel…), akkor ő nagy valószínűséggel el is vállalná, hogy ismételten hangját kölcsönözze Jensennek.

De erre jelenleg nem sok esélyt látunk. A Deus Ex: Mankind Divided fejlesztője (ahogy a 2011-es előzménye, a Deus Ex: Human Revolutioné is…) az Eidos Montreal volt. Ők pedig mostanában nyakig ülnek a… munkában, ugyanis ők közösen dolgoznak a Marvel’s Avengersen a Crystal Dynamics-szal (akik pedig a Tomb Raider reboot-trilógia befejezése után álltak rá a Bosszúállókból készülő, élő szolgáltatásos modellű játék fejlesztésére…), így nem sok esély van arra, hogy a Square Enix ismét a Deus Ex felé fordítsa a kanadai stúdióját.

Pedig főleg a 2011-es Deus Ex: Human Revolution volt egészen jó, de tény, hogy az első két részhez képest eltérő volt, de mivel több év telt el a második felvonás (Deus Ex: Invisible War) óta, valahol számíthattunk arra, hogy a Square Enix kicsit másképp áll hozzá a történethez, ami megérdemelne egy kis törődést.

Forrás: JVL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu