Menu

Cyberpunk 2077: kivágott tartalmakat kapunk DLC-k formájában? [VIDEO]

Annyira elsiette a CD Projekt RED a Cyberpunk 2077 fejlesztését, hogy sok dolgot ki kellett vágniuk a belső nézetes RPG-jükből, amibe utólag tehetik vissza az extrákat.

A GameFAQs oldalán egy poszt bukkant fel, amit állítólag a fejlesztők osztottak meg. Ebben azt olvashatjuk, hogy a december 10-ei megjelenés megvalósulása érdekében egy tonna tartalmat kellett vágóhídra dobniuk. Például van egy küldetés, amit tucatszor át kellett írniuk, Keanu Reeves nem volt az eredeti ötlet Johnny Silverhand megformálójaként (Cillian Murphy volt), és az NCPD (Night City rendőrsége) esetében állítólag egy részletesebb, kidolgozottabb körözési rendszer is tervben volt.

Ha igaz a poszt, akkor a kivágott tartalmak jelentős részét júniusig ingyenes DLC-k formájában visszapakolja a Cyberpunk 2077-be, amiből ezután jöhet a PlayStation 5/Xbox Series X, Xbox Series S verzió (az eléggé derék, ha jó fél évet váratják a next-gen konzollal rendelkezőket!), és csak utána ülnének neki a monetizációval rendelkező multiplayernek. Persze itt ki is emelnénk, hogy a CD Projekt RED nem erősítette meg ezeket, úgyhogy ne vegyünk egészen komolyan az imént említett részleteket.

A NexusModson pedig felbukkant egy külső nézetes mod a Cyberpunk 2077-ből (ami így ellentétes irányba ment, mint a nemrég mutatott God of War – ott belső nézetes elképzelést láthattunk pár napja), ami még mindig igazán természetellenesként fog hatni, mivel a lengyel fejlesztők alapból belső nézetesre tervezték az RPG-jüket. Így pedig az, ha a csípőnk eléggé… érdekes pozícióban van egy utcasarkon, emiatt történhet meg.

A mod telepítéséhez először tegyük fel a Cyber Engine Tweakset a debug menü és konzol eléréséhez, meg pár bugot is javítunk vele. Aztán leszedhetjük a modot, amiből eltérő verzió létezik a férfi és a női V-nek, ugyanis nemtől függően változó a nyakunk mérete. A modot a \Cyberpunk 2077\bin\x64 könyvtárba kell kicsomagolni. A játék elindítása után a B gombbal válthatunk a külső nézetre. Összesen négy kameranézet van, ezek között szintén a B-vel válthatunk.

Erről egy videó is látható.

Forrás: PSU, PCGamer

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu