Outriders: később jön, de érkezik egy demó

A People Can Fly játéka sem úszta meg elhalasztás nélkül – most már biztosan nem február másodikán fogja a Square Enix kiadni azt.

A fejlesztők a Twitteren közölték, hogy nem áprilisi tréfa, amit mondanak: az Outriders február másodika helyett április elsején fog megjelenni, és az első néhány órát felfedő demónak is megjelenési dátumot adtak – ezt február 25-én fogjuk megtalálni, így bár játszhatunk február során az Outridersszel, nem a teljes kiadás lesz az.

A közlemény szerint a People Can Fly és a Square Enix számára fontos, hogy esélyt adjanak a játékosoknak egy új IP kipróbálására annak megjelenése előtt, mert így eldönthetik, hogy a játék teljes kiadására beruházzanak-e (legyen szó előrendelésről, vagy hagyományos vételről) vagy inkább hagyják a csudába az egészet. Ezért közlik örömmel, hogy február 25-én kiadnak egy ingyenes demót, hogy mind a négy karakterosztályt kipróbálhassák az Outriders első néhány órájában. A demó szólóban és kooperatívan is működni fog, és az addig elért eredményeiket könnyedén átemelhetjük a játék teljes kiadásába.

A poén az, hogy az elhalasztást az utolsó bekezdésben említik csak – a nagy eséllyel a Marveles kapcsolatokkal rendelkező Outriders megjelenési dátumát kitolták a következő üzleti év első napjára (április elsejére – és zárójelesen ők is megjegyezték, hogy ez nem vicc), és ezt a két hónapot arra fogják használni a lengyel fejlesztők, hogy finomhangolhassák a játékot, ami így remélhetőleg fantasztikusnak nevezhető játékélménnyel rendelkezhet a megjelenés pillanatában is.

Az Outriders így tehát tavasszal fog csak megjelenni – az április elsejei megjelenés PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen, PC-n (Steam – feltehetőleg extra Denuvóval, mert ingyenes játékba is tett DRM-et a Square Enix…), PlayStation 4-en és Xbox One-on talán már véglegesnek mondható, mert itt nem tűnik lehetségesnek, hogy aztán ezt még egy-két újabb halasztás kövesse.

De ezzel a People Can Fly felmutatta az év első nagyobb halasztását. Gratulálunk!

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu