Menu

Outriders: később jön, de érkezik egy demó

A People Can Fly játéka sem úszta meg elhalasztás nélkül – most már biztosan nem február másodikán fogja a Square Enix kiadni azt.

A fejlesztők a Twitteren közölték, hogy nem áprilisi tréfa, amit mondanak: az Outriders február másodika helyett április elsején fog megjelenni, és az első néhány órát felfedő demónak is megjelenési dátumot adtak – ezt február 25-én fogjuk megtalálni, így bár játszhatunk február során az Outridersszel, nem a teljes kiadás lesz az.

A közlemény szerint a People Can Fly és a Square Enix számára fontos, hogy esélyt adjanak a játékosoknak egy új IP kipróbálására annak megjelenése előtt, mert így eldönthetik, hogy a játék teljes kiadására beruházzanak-e (legyen szó előrendelésről, vagy hagyományos vételről) vagy inkább hagyják a csudába az egészet. Ezért közlik örömmel, hogy február 25-én kiadnak egy ingyenes demót, hogy mind a négy karakterosztályt kipróbálhassák az Outriders első néhány órájában. A demó szólóban és kooperatívan is működni fog, és az addig elért eredményeiket könnyedén átemelhetjük a játék teljes kiadásába.

A poén az, hogy az elhalasztást az utolsó bekezdésben említik csak – a nagy eséllyel a Marveles kapcsolatokkal rendelkező Outriders megjelenési dátumát kitolták a következő üzleti év első napjára (április elsejére – és zárójelesen ők is megjegyezték, hogy ez nem vicc), és ezt a két hónapot arra fogják használni a lengyel fejlesztők, hogy finomhangolhassák a játékot, ami így remélhetőleg fantasztikusnak nevezhető játékélménnyel rendelkezhet a megjelenés pillanatában is.

Az Outriders így tehát tavasszal fog csak megjelenni – az április elsejei megjelenés PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen, PC-n (Steam – feltehetőleg extra Denuvóval, mert ingyenes játékba is tett DRM-et a Square Enix…), PlayStation 4-en és Xbox One-on talán már véglegesnek mondható, mert itt nem tűnik lehetségesnek, hogy aztán ezt még egy-két újabb halasztás kövesse.

De ezzel a People Can Fly felmutatta az év első nagyobb halasztását. Gratulálunk!

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu