Hitman III: virtuális negyvenhetes [VIDEO]

VR-ban is játszható lesz az IO Interactive nemsokára megjelenő játéka, de csak egy verzió teszi ezt lehetővé.

A dán csapat (ami amúgy önkiadással hozza ki a Hitman reboot trilógiájának utolsó felvonását – az elsőt a Square Enix adta ki, és eladásokban bukott is, ahogy nemrég az IO Interactive vezérigazgatója mondta; a másodikat pedig már „egyben” hozta ki elénk a Warner) egy új videóban hirdeti a Hitman III-at. Azok után, hogy nemrég a Dubai-ban található Burj Khalifában vette kezdetét a 47-es ügynök első küldetése, most egy kis VR-os, belső nézetes játékmenetet láthatunk.

A probléma viszont ott rejlik, hogy csak a PlayStation VR-on élhetjük át a virtuális valóságban a Hitman III-at. Az pedig PlayStation 4-et igényel. Szerencsénkre a PlayStation 5 Standard Edition és a PlayStation 5 Digital Edition visszamenőleges támogatással rendelkezik, és a PlayStation 4-hez tervezett PlayStation Camera egy, a Sony-tól rendelhető adapter segítségével a PlayStation 5-höz csatlakoztatható, így a már több mint négy éve megjelent VR-headsetet az új konzolon is alkalmazhatjuk.

Az a szerencsénk itt, hogy az IO Interactive is látja a helyzet furcsaságát – a PlayStation 5-ös verzió megvásárlásával (és itt teljesen mindegy, hogy egy bolti, lemezes kiadást, esetleg a PlayStation Store-ról a digitális változatot szerezzük be) ingyenesen megkapjuk a PlayStation 4-es verziót digitálisan. És csak a PS4-es verzió támogatja a PlayStation VR-t. Úgyhogy a next-gen verzióval pórul jártunk, mivel a Sony bár készül egy új headsettel (kizárt, hogy sokáig a piacon tartsák a technikailag egyre inkább lemaradó eredeti PSVR-t…), azt nem fogja a Sony egyhamar bemutatni. Szóval ez egyfajta kompromisszum…

A Hitman III január 20-án érkezik PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (ezen belül is Epic Games Store-exkluzívként), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. (A PlayStation 4 > PlayStation 5, illetve az Xbox One > Xbox Series frissítés ingyenes lesz.) A Nintendo Switch is később meg fogja kapni a kopasz bérgyilkos történetét, de felhős formában.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu