Menu

Hitman III: virtuális negyvenhetes [VIDEO]

VR-ban is játszható lesz az IO Interactive nemsokára megjelenő játéka, de csak egy verzió teszi ezt lehetővé.

A dán csapat (ami amúgy önkiadással hozza ki a Hitman reboot trilógiájának utolsó felvonását – az elsőt a Square Enix adta ki, és eladásokban bukott is, ahogy nemrég az IO Interactive vezérigazgatója mondta; a másodikat pedig már „egyben” hozta ki elénk a Warner) egy új videóban hirdeti a Hitman III-at. Azok után, hogy nemrég a Dubai-ban található Burj Khalifában vette kezdetét a 47-es ügynök első küldetése, most egy kis VR-os, belső nézetes játékmenetet láthatunk.

A probléma viszont ott rejlik, hogy csak a PlayStation VR-on élhetjük át a virtuális valóságban a Hitman III-at. Az pedig PlayStation 4-et igényel. Szerencsénkre a PlayStation 5 Standard Edition és a PlayStation 5 Digital Edition visszamenőleges támogatással rendelkezik, és a PlayStation 4-hez tervezett PlayStation Camera egy, a Sony-tól rendelhető adapter segítségével a PlayStation 5-höz csatlakoztatható, így a már több mint négy éve megjelent VR-headsetet az új konzolon is alkalmazhatjuk.

Az a szerencsénk itt, hogy az IO Interactive is látja a helyzet furcsaságát – a PlayStation 5-ös verzió megvásárlásával (és itt teljesen mindegy, hogy egy bolti, lemezes kiadást, esetleg a PlayStation Store-ról a digitális változatot szerezzük be) ingyenesen megkapjuk a PlayStation 4-es verziót digitálisan. És csak a PS4-es verzió támogatja a PlayStation VR-t. Úgyhogy a next-gen verzióval pórul jártunk, mivel a Sony bár készül egy új headsettel (kizárt, hogy sokáig a piacon tartsák a technikailag egyre inkább lemaradó eredeti PSVR-t…), azt nem fogja a Sony egyhamar bemutatni. Szóval ez egyfajta kompromisszum…

A Hitman III január 20-án érkezik PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (ezen belül is Epic Games Store-exkluzívként), PlayStation 4-re és Xbox One-ra. (A PlayStation 4 > PlayStation 5, illetve az Xbox One > Xbox Series frissítés ingyenes lesz.) A Nintendo Switch is később meg fogja kapni a kopasz bérgyilkos történetét, de felhős formában.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu