A CD Projekt tagadja a Cyberpunk 2077 No Man’s Sky „visszatérős” pletykákat

A cég általában nem foglalkozik ilyesmivel, de most tagadta azokat az információkat, amelyek a játék jövőjének terveiről szóltak.

A Cyberpunk 2077 az elmúlt hónapokban a figyelem középpontjába került. Mind az érkezése körüli elvárások, mind pedig a premierjén felmerült összes probléma miatt, amitől állandó kapkodás és foltozgatás megy a CD Projekt RED-nél. Éppen ezért az elmúlt napokban olyan információk keringtek a neten, amelyek szerint június hónapra várható egy „a la No Man’s Sky” játék extrákkal, a feltételezett kivágott tartalom integrálásával és egyéb technikai fejlesztésekkel.

Ez az eredetileg a GameFaqs fórumokon közzétett információ futótűzként terjedt el a hálózatokon. Mint mindig, a theGeek most sem írta meg az ilyen típusú, nem megerősített információkat, hogy ne zavarjuk össze az olvasóinkat. Ezért nem tettük közzé azokat a várhatóan fake news- részleteket, amelyeket az európai tanulmány hamisnak minősített. Ezért a CD Projekt RED levelet adott ki, amelyben megerősítette, hogy ez az információ nem igaz.

„Rendszerint nem kommentáljuk az ilyen típusú pletykákat. De ezúttal kivételt akarunk tenni annak megállapítására, hogy közöljük: ezek az információk hamisak.” A CD Projekt minderről közösségi hálózataiban írt, tagadva, hogy nyáron tervezne Cyberpunk 2077-et egy „nagy visszatérést”, vagy hogy újraírnák a játék kódját.

Ilyen módon a CD Projekt RED kivételt tett azzal az információval szemben, amelyet sok felhasználó kezdett igaznak tartani. Egyelőre annyit tudunk, hogy a cég korábbi tervei megváltoztak, hogy a problémákat meg tudják oldani a konzolokon és többek között megváltoztatták a multiplayer érkezésének dátumát is. A problémák ellenére viszont továbbra is készül és elérhető lesz az ingyenes DLC.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu