Menu

Brie Larson az otthonában gyúr a Marvel Kapitány 2-re – szó szerint

MOZI HÍREK – Ezért és már át is hívta magához Zac Efront és Dwayne Johnsont és kis közös gyúrásra.

Brie Larson egy régebbi interjúban arról beszélt, hogy mielőtt a 2019-es Marvel kapitányra jelentkezett volna, nem igazán járt edzőterembe.

„Ehelyett okos akartam lenni, szóval csak arra figyeltem, hogy minél több könyvet elolvassak és megértsem az egyes szavakat, és minden, a testemmel kapcsolatos dolog csak zavart. Viszont a film egy olyan lehetőségetjelentett számomra, hogy tényleg a magamévá tegyem a testemet” – nyilatkozta. Most pedig, hogy ismét küszöbön áll a második rész forgatása, saját bevallása szerint is itt az idő, hogy újra formába hoznia magát.

A probléma csak az, hogy ahogy itthon, úgy Amerikában is érvényben vannak jelenleg bizonyos járványügyi intézkedések, mint például az edzőtermek látogatásának tilalma. Emiatt Larson építtetett magának egyet a garázsában, sőt, már Dwayne “The Rock” Johnsont és Zac Efront is áthívta magához, hogy innentől kezdve „édes hármasban” gyúrjanak együtt – nyilván az aktuálisan érvényben lévő távolságtartási szabályokat betartva.

A második Marvel kapitány-film egyelőre 2022. november 11-én várható a mozikban, a rendezői székben pedig a Kampókéz direktora, Nia DaCosta váltotta az első részért felelős Anna Boden/Ryan Fleck-párost. A forgatókönyvért pedig a WandaVision-sorozaton is dolgozó Megan McDonnell felelt.

 

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu