Brie Larson az otthonában gyúr a Marvel Kapitány 2-re – szó szerint

MOZI HÍREK – Ezért és már át is hívta magához Zac Efront és Dwayne Johnsont és kis közös gyúrásra.

Brie Larson egy régebbi interjúban arról beszélt, hogy mielőtt a 2019-es Marvel kapitányra jelentkezett volna, nem igazán járt edzőterembe.

„Ehelyett okos akartam lenni, szóval csak arra figyeltem, hogy minél több könyvet elolvassak és megértsem az egyes szavakat, és minden, a testemmel kapcsolatos dolog csak zavart. Viszont a film egy olyan lehetőségetjelentett számomra, hogy tényleg a magamévá tegyem a testemet” – nyilatkozta. Most pedig, hogy ismét küszöbön áll a második rész forgatása, saját bevallása szerint is itt az idő, hogy újra formába hoznia magát.

A probléma csak az, hogy ahogy itthon, úgy Amerikában is érvényben vannak jelenleg bizonyos járványügyi intézkedések, mint például az edzőtermek látogatásának tilalma. Emiatt Larson építtetett magának egyet a garázsában, sőt, már Dwayne “The Rock” Johnsont és Zac Efront is áthívta magához, hogy innentől kezdve „édes hármasban” gyúrjanak együtt – nyilván az aktuálisan érvényben lévő távolságtartási szabályokat betartva.

A második Marvel kapitány-film egyelőre 2022. november 11-én várható a mozikban, a rendezői székben pedig a Kampókéz direktora, Nia DaCosta váltotta az első részért felelős Anna Boden/Ryan Fleck-párost. A forgatókönyvért pedig a WandaVision-sorozaton is dolgozó Megan McDonnell felelt.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu