Cherry: Tom Holland háborús filmdrámája egy PTSD-s katonáról [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Marveles filmek producerei: a Russo testvérek készítenek egy háborús filmdrámát, amelyben Cherry címmel, amelyben Tom Holland egy poszttrauma stresszben szenvedő katonai veteránt alakít.

A Russo Brothers bemutatta a készülő Cherry című filmjének első trailerét. A drámában Tom Holland egy PTSD-ben szenvedő katonai veterán szerepét játssza el. Russo korábban már dolgozott Hollanddal a Marvel Cinematic Universe-ben, ahol a 2016-os Amerika kapitány: polgárháborúban szerepelt először Peter Parkerként.

Az első felvétel Cherryről azt tálalja, hogy Tom Holland karaktere jelentkezett az Egyesült Államok hadseregébe, miután barátnője szakított vele. Csak egy percnyi felvételről van szó, de megadja a dráma hangvételét, amely messze különbözik attól, amit az MCU rajongói korábban Hollandiában láttak.

A Nico Walker azonos című regénye alapján készülő film főszereplője egy ohiói fiatalember, aki először találkozik élete szerelmével (Bravo), majd egy időre el is veszíti őt egy sor rossz döntésnek és nehezítő körülménynek köszönhetően. Aztán otthagyja a gimnáziumot, és később elmegy Irakba katonaorvosnak, ahol csak szerelme: Emily tartja benne a lelket. Aztán visszatér a háborúból, elkezdi magán érzékelni a poszttraumás stressz jeleit, amin a drogokkal próbál csökkenteni; és amikor már nem tudja megengedni magának ezeket, elkezd bankokat rabolni…

A Russo Brothers nagy reményeket fűz Cherry iránt, Tom Holland teljesítményének és Nico Walker történetének köszönhetően.

„Úgy gondolom, hogy ez egy Oscar-díjra méltó teljesítmény Hollandtól. Szerintem teljesen elképesztő benne. Elképesztő teljesítményt nyújt!”

– állítja Joe Russo.

„Hihetetlen, amit érzelmileg és fizikailag önmagával tesz. Egy ideje nem láthattunk ilyen színészi játékot. A film története egy évtizedet ölel fel, epikus módon elmesélve az eseményeket. Reményeim szerint benne van az Oscar.”

Joe Russo szerint igazán egyedi módon készítették a filmet: a rendezőknek kreatívan kellett gondolkodniuk és a dobozon kívülre gondolkodniuk, hogy átadják főszereplőjük különböző időpontjait és érzelmi állapotát. Az alábbiakban olvashatja Joe Russo mondanivalóját a folyamatokról:

„A filmet hat fejezetre bontottuk, és mindegyik fejezetet más-más módon készítik el, különböző objektívekkel, különböző kameratechnikákkal, különböző stílusokkal, különböző zenével, különböző előadásokkal, és így minden fejezetnek azt kellett tükröznie, hogy a főszereplőnek mit érzett élete ezen szakaszában.”

Tom Holland mellett Ciara Bravo, Jack Reynor, Kelli Berglund, Thomas Lennon, Adam Long, Jeff Wahlberg, Michael Gandolfini és Pooch Hall is csatlakoznak a színészgárdához. A film első rövid trailerét a Russo Brothers hivatalos Twitter-fiókján osztották meg, mielőtt a Youtube-ra felkerült volna és mozikban és Apple + streaming szolgáltatáson látható majd február 26-tól, illetve március 12-től.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu