Sylvester Stallone egy old-school szuperhős lesz a Szamaritánusban

Minden idők egyik legismertebb akciósztárja, a jó öreg Sylvester Stallone ismét szuperhősös akciófilmben lesz látható. A Total Film Magazine nemrégiben kiadott egy új képet a filmből, valamint egy interjút készített a film rendezőjével, Julius Avery-vel, aki megígérte, hogy a filmben Stallone-től olyan akciójeleneteket láthatunk majd, mint fénykorában.

A Szamaritánusban Sylvester Stallone egy nagyon komoly fehér szakállt visel, amit még Télapó is megirigyelhetne, miközben úgy tűnik, hogy egy kisfiút ment meg egy autóbaleset elől, miközben ellöki az autó elől. A jelenet azt jelzi, hogy Stallone karaktere szupererővel bír, mivel egyik kezével könnyen fel tudja tartani az autót. Ez passzol a film kiadott szinopszisával, amely szerint

„Egy fiatal fiú megtudja, hogy a szomszédjában egy 20 évvel ezelőtt eltűnt szuperhős él, akit Stallone alakít”.

Avery megjegyezte, hogy még a szuperhős mozis univerzumok elterjedése előtt a közönség sztároktól láthatott filmeket, mint Stallone, Arnold Schwarzenneger és Jackie Chan, akik ugyanakkor mégse voltak természetfeletti képességekkel felruházva. Stallone esetében Rocky és Rambo volt két ilyen karakter.

Ezektől a karakterektől eltekintve Stallone-tól sem idegen a képregényfilm műfaja. Pályafutása elején bepróbálkozott Superman szerepére és bár ez a szerep nem valósult meg, Stallone az 1995-ben Dredd bíró lett.

A film az eddigi képek alapján a szuperhős-mítoszokat ötvözi olyan érzelmi drámával, amely Stallone-t sztárrá tette karrierje elején. Az old-school akciófilmek rajongói számára ugyanakkor örvendetes lesz látni, hogy a színész még mindig elvállal ilyen szerepeket.

A Szamaritánust Julius Avery rendezi Bragi F. Schut forgatókönyve alapján. Sylvester Stallone producer és főszereplő lesz a filmben, Javon Walton, Martin Starr, Pilou Asbæk, Dascha Polanco és Moises Arias további színészek mellett. A Szamaritánus megjelenését június 4-én tervezik az Egyesült Királyságban, magyar forgalmazás még nem ismert.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu