A Mandalorian női sztárja nem kér bocsánatot a „rázós” tweetekért

MOZI HÍREK – Gina Carano sokat kritizált tweeteket adott ki, amelyben maszkellenes Trumpot támogató szavazathamisítós nézeteinek adott hangot.

Emellett még Twitter-posztjaiban Donald Trumphoz hasonlóan ő is a szavazatok újraszámlálását követelte, mert a demokraták szerinte is elcsalták a választást. Mindezekért esze ágában sincs bocsánatot kérnie.

“Nem megyek sehová és ha zavar a jelenlétem, az rendben van, de sok másik embert viszont nem, sem a Twitteren, sem pedig a többi webkettes platformon. Én pedig próbálok inkább rájuk fókuszálni. Valamiért kihozom ezeket a szélsőséges reakciókat az emberekből, de nem tudom, hogyan csinálom”

– beszélt erről a színésznő, amikor a Drunk 3PO interjújában az újságíró megemlítette témát.

Nem jöhet ez most túl pozitívan a Disney-nek, hiszen az egy dolog, hogy a Mandalorian második évadjának vége, ám a Disney Investor Day 2020 keretében bejelentett egyik The Mandalorian spinoff, a Rangers Of The New Republic egyébként pont Cara Dune karakterére fog épülni és valószínűleg még inkább űrwestern lesz, lévén Greef Kargával kvázi marsalli feladatokat láttak el a sorozat második évadában.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu