[CES 2021] Több PlayStation 5-ös játék is megjelenési időszakot kapott!

A CES 2021-re összerakott ízelítő videóbón megtudhattuk, hogy egy-két játékra mikor is számíthatunk a Sony új konzolján.

A Sony Corporation is részt vett a Consumer Electronics Show 2021 digitális sajtóeseményén, és itt több játék számára is biztosított egy megjelenési időszakot. Néhány esetében ez nem olyan nagy meglepetés, de több játékkal kapcsolatban is megtudtunk pár újdonságot.

A Hitman III-at úgy írták, hogy januárban jön, de ezt eddig is tudtuk, mivel január 20-án jön cross-gen címként (a PlayStation 5 mellett az Xbox Series, a PlayStation 4, az Xbox One, de az Epic Games Store-on a PC is megkapja). A Returnalról is tudtuk, hogy március 19-én érkezik, és ebből a minap láttunk új játékmenetet. A Kena: Bridge of Spirits nagy meglepetésként úgy lett feltüntetve, hogy valamikor márciusban fog megjelenni.

A Solar Ash-nek júniusi megjelenési időszakot listázott a Sony. A Little Devil Inside számára júliust tüntettek fel. A Ghostwire: Tokyo a Tango Gamesworkstől a Sony szerint valamikor októberben fog megjelenni (és ezt a Microsoft > Zenimax felvásárlás nem érinti – mivel PlayStation 5-re is bejelentették, így arra is el fog készülni). A Stray esetében is 2021 októberét említette a Sony. A Ratchet & Clank: Rift Apart, továbbbá a Horizon Forbidden West esetében csak 2021-et említett a Sony Interactive Entertainment. Az utóbbi ugyebár PlayStation 5-re és PlayStation 4-re is készül, míg az előbbit kizárólag PlayStation 5-re fejleszti az Insomniac Games. A Project Athia a Square Enixtől elvileg 2022 januárjában jön, és nagy meglepetés lenne, ha a japánok tényleg elkészítik addigra. Végezetül a Capcomtól a Pragmatának nem az eddig emlegetett 2022-t írták, hanem 2023-at.

A végére e bekezdés alatt látható is a kép, ahol ezeket az információkat szépen elbújtatta a Sony. Ügyes húzás a cégtől, de azért kérdéses, hogy ezeket be is tudja-e tartani. Jobb is, ha kétkedünk. De hol van a Gran Turismo 7 és a God of War: Ragnarok!?

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu